Un nou sezon de călătorii prin univers cu Star Trek: Discovery. Când continuă lupta cu klingonienii

Un nou sezon de călătorii prin univers cu Star Trek: Discovery. Când continuă lupta cu klingonienii

Star Trek: Discovery serialul de televiziune științifico-fantastic din universul Star Trek își continuă povestea. Fanii Star Trek așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se întâmplă cu Captain  Michael Burnham și echipajul ei.

Pe fundalul războiului rece dintre Federația Unită a Planetelor și klingonieni, serialul prezintă echipajul navei spațiale și misiunile sale. Seria are loc cu un deceniu înainte de evenimentele din Star Trek: Seria originală.

Când va începe noua serie?

Premiera sezonului 4 va avea loc exclusiv la Paramount+, în 18 noiembrie. Nu s-au prezentat, încă, imagini noi din timpul evenimentului Trek Day. Dar, interviurile cu o parte din distribuție au dezvăluit câteva amănunte.

Se pare că Burnham se simte destul de confortabil pe scaunul căpitanului. Hugh Culber va avea un rol mai important, de data aceasta. Iar întoarcerea lui Saru va fi o surpriză așteptată de fani.

Se știa că Discovery va veni cu sezonul 4 când distribuția a început filmările. Doung Jones, care joacă rolul lui Kelpien Saru, este cel care a confirmat că filmările s-au încheiat. Asta s-a întâmplat la sfârșitul lunii trecute.

Față de ultimul sezon, acesta vine cu mai mulți piloți ai echipajului DISCO. Noii veniți vor fi Anthony Rapp care va avea rolul lui Paul Stamets și Mary Wiseman care va fi Sylvia Tilly. David Ajala, Blu del Barrio și Ian Alexander care au intrat în sezonul trecut vor rămâne și în continuare. La fel se va întâmpla și cu pisica lui Book Grudge.

Și în acest sezon echipajul se va confrunta cu amenințări pe care nu le-au mai experimentat vreodată.  Ei vor lupta cu necunoscutul și vor trebui să colaboreze pentru a face față provocărilor. Asta desigur, pentru a asigura un viitor plin de speranță și liniște pentru toți.

Fani Star Trek vor fi încântați de noua serie care urmează să se lanseze. Misiunile prin care va trece echipajul vor fi, ca și până acum, pline de surprize.