Tom Clancy’s XDefiant: cel mai nou joc menit să creeze dependență este gratuit și vine de la Ubisoft

Tom Clancy’s XDefiant: cel mai nou joc menit să creeze dependență este gratuit și vine de la Ubisoft

Ubisoft nu a reușit până la această oră să facă valuri semnificative pe zona experiențelor multiplayer. Nu are în portofoliu Fortnite, PUBG, Overwatch, Call of Duty sau Battlefield, dar vrea să remedieze asta.

Tom Clancy`s XDefiant este un shooter inspirat parcă din Overwatch, dar cu personajele pe care s-ar putea să le știi din jocurile inspirate din scrierile lui Tom Clancy. Este la persoana întâi, precum Call of Duty și fiecare jucător face parte dintr-o echipă de șase personaje intitulat Defiants. În mod previzibil, vor exista mai multe tipuri de joc.

Accentul se va pune pe îmbunătățirea armei pe care o folosești în joc, dar la fel ca în cazul oricărui shooter modern, vei putea să dobândești diverse abilități, să le îmbunătățești și, în final, să faci performanță. Nu vor lipsi nici beneficiile acelea pe care le știi din alte jocuri și de care te bucuri când reușești să omori mai mulți inamici fără să-ți pierzi viața.

Una peste alta, Tom Clancy`s XDefiant combină elemente din numeroasele francize Clancy lansate de Ubisoft de-a lungul anilor. Vei putea să alegi o facțiune din Wolves (Tom Clancy`s Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell) sau Outcasts și Cleaners (The Division). Mai multe tipuri de Defiants vor fi introduse ulterior, inspirate atât de creațiile lui Tom Clancy, cât și din afara universul imaginat de îndrăgitul scriitor.

Noul joc a fost creat de studioul Ubisoft San Francisco și este descris ca o combinație între lupte de foc de viteză mare și anarhia de la un concert punk rock. Îți vei pute personaliza încărcătura personajului tău Defiant, inclusiv o armă primară și una secundară, atașamente și dispozitive. Vei putea să-ți ajustezi echipamentul după ce mori, pentru a te adapta la situația din joc. În final, se pare că ar trebui ca titlul să ofere ceva atât pentru amatori, cât și pentru jucătorii profesioniști.

XDefiant se va lansa pe Xbox One, PlayStation, Xbox Series X/S, PS5, PC, Google Stadia, Amazon Luna și Ubisoft Connect. Deși este încă la început, primul beta va fi făcut public pentru posesorii de PC-uri începând cu 5 august și te poți înscrie la această adresă, dacă vrei să-l experimentezi.

Citește și: