Se simte direct la factura Digi: anunțul momentului pentru români

Se simte direct la factura Digi: anunțul momentului pentru români

Dacă ești în căutarea unei super oferte de la Digi | RCS-RDS, ai nimerit bine. Chiar e una disponibilă acum de care poți profita.

Cel mai des grupul Digi | RCS-RDS s-a remarcat prin prețurile mici pe care le practică. Ai, de exemplu, cel mai bun abonament de telefonie mobilă la doar 5 euro pe lună. Acum, la început de an, compania a venit cu o ofertă excelentă. A pornit-o din 27 ianuarie în cele peste 450 de puncte de prezență Digi din țară, pe site-ul digi.ro, prin intermediul agenților de vânzări de teren, dar și în regim telesales (call center).

Miza pentru tine sunt prețurile și mai avantajoase la abonamentele de telefonie mobilă. Ideea e simplă: clienții care se portează în rețeaua Digi Mobil beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, timp de 6 luni. Campania se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

Cei care doresc să efectueze portarea online pot accesa site-ul digi.ro, secțiunea Mobil, aleg abonamentul dorit și completează câmpurile necesare în vederea plasării comenzii.

Ce telefoane ieftine ai putea lua de la Digi | RCS-RDS odată cu oferta asta

Operatorul pune la dispoziție și opțiunea de-a cumpăra telefonul în rate. Dacă e mai scump, dai un avans. Rata o plătești în factură. Ca telefon ieftin ai, de exemplu, un Motorola E6S costă 37 de lei pe lună. Are un ecran de 6,1 inci HD, cameră de 13 megapixeli și una de selfie de 5 MP. Bateria este de 3.000 mAh.

Sau poți lua un Nokia 2.4 cu 45 de lei pe lună. Are baterie de 4.500 mAh, ecran de 6,5 inci HD+, o cameră de 13 MP și una de selfie de 5 MP. De la Samsung ai un A20E cu 54 de lei pe lună. Modelul vândut de Digi | RCS-RDS are ecran de 5,8 inci, 32 GB spațiu de stocare și baterie de 3.000 mAh. Despre alte modele poți afla de aici.

În fine, ultima idee despre campania cu portarea. Avantajul client este valabil pentru oricare dintre abonamente: Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 EUR (inclusiv TVA), Optim 3 la 3 EUR (inclusiv TVA), Optim 2 la 2 EUR (inclusiv TVA).

Abonații Mobil Optim Nelimitat care contractează în cadrul acestei oferte un al doilea sau al treilea abonament vor beneficia, suplimentar, de reduceri determinate de volum (3 EUR în loc de 5 EUR, la care se va adăuga și reducerea aferentă campaniei, în funcție de numărul de abonamente active asociate aceleiași adrese).

Citește și:
Etichete: