Digi tocmai a făcut anunțul pentru milioane de români: taie factura la jumătate. Cum profiți chiar acum de ofertă

Digi tocmai a făcut anunțul pentru milioane de români: taie factura la jumătate. Cum profiți chiar acum de ofertă

Pentru rețeaua mobilă Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț important pentru toți românii. Dacă ce te interesează e prețul mic, ei bine, despre asta e vorba fix acum.

Grupul Digi | RCS-RDS se bucură de un interes imens al românilor pentru serviciile sale. În 12 ani, operatorul a devenit numărul 1 în ceea ce privește portările. A atras în rețea circa 2,4 milioane de numere. Acum, le mulțumește clienților cu o ofertă care îi provoacă să afle cum este să fii „Cel mai tare în portare”.

Campania se derulează din 27 ianuarie 2021 în cele peste 450 de puncte de prezență Digi din țară, pe site-ul digi.ro, prin intermediul agenților de vânzări de teren, dar și în regim telesales (call center). Iar miza pentru tine sunt prețurile și mai avantajoase la abonamentele de telefonie mobilă.

Cum profiți de oferta Digi | RCS-RDS de acum

Din data de 27 ianuarie 2021, clienții rezidențiali (persoane fizice) care se portează în rețeaua Digi Mobil beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, timp de 6 luni. Campania se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți. Iar oferta este disponibilă în toate magazinele Digi, online, pe site-ul digi.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600) și prin intermediul agenților de vânzare Digi.

Cei care doresc să efectueze portarea online pot accesa site-ul digi.ro, secțiunea Mobil, aleg abonamentul dorit și completează câmpurile necesare în vederea plasării comenzii.

În cazul clienților existenți, aceștia pot beneficia de ofertă prin logarea în contul de client digi.ro, categoria Mobil. Clienții aleg abonamentul dorit, selectează opțiunea Portare și urmează pașii pentru plasarea comenzii. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni.

Avantajul client este valabil pentru oricare dintre abonamentele Digi Mobil: Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 EUR (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 3 la 3 EUR (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 2 la 2 EUR (inclusiv TVA). Abonații Digi Mobil Optim Nelimitat care contractează în cadrul acestei oferte un al doilea sau al treilea abonament vor beneficia, suplimentar, de reduceri determinate de volum (3 EUR în loc de 5 EUR, la care se va adăuga și reducerea aferentă campaniei, în funcție de numărul de abonamente active asociate aceleiași adrese).

În fine, mai merită amintit că, și în 2020, Digi Mobil și-a păstrat poziția de lider la portabilitate și în 2020, cu 377.536 numere de telefonie mobilă portate pe parcursul anului, o creștere de 11,8 % cu 2019, în timp ce piața portabilității în rețelele de telefonie mobilă a cunoscut, anul trecut, o contracție cu 2,4% față de anul anterior. Luna cu cele mai multe portări de numere de telefonie mobilă a fost decembrie, când în rețea au fost portate 38.272 de numere dintr-un total de 93.661. Per total, a atras prin portare peste 2.375.000 numere de telefonie mobilă.

Citește și:
Etichete: