Schimbări în Wheel of Time: ce actriță celebră se alătură distribuției

Schimbări în Wheel of Time: ce actriță celebră se alătură distribuției

Amazon Prime se chinuie din „toate încheieturile” să transforme „Wheel of Time” într-una dintre cele mai iubite serii fantasy a tuturor timpurilor. Îi va reuși? Vom vedea, desigur.

Conform a ceea ce știm până acum, vedeta „The Expanse”, actrița Shohreh Aghdashloo, se află „în cărți” pentru a juca un rol în noua serie fantasy, lansată în data de 19 noiembrie 2021, pe Amazon Prime. În mod neconvențional, acest lucru s-a materializat în urma unui schimb de replici, pe Twitter, între fanii actriței, care au crezut-o potrivită pe aceasta să facă parte din distribuție. Așadar, producătorii „Wheel of Time” au ținut cont de dorințele cinefililor astfel că, cel mai probabil, introducerea acesteia în distribuție este doar o chestiune de timp.

Aghdashloo a agitat un pic spiritele în momentul în care a decis să răspundă unui Tweet venit de la un fan. Ea l-a etichetat în răspunsul ei pe showrunner-ul „Wheel of Time”, Rafe Judkins, spunându-i acestuia „trebuie să vorbim”. Ulterior, Judkins a răspuns, spunând că se declară „pentru discuție”. Așadar, un simplu Tweet a schimbat cursul evenimentelor, ceea ce dovedește, încă odată, că social media este, în acest moment, cel mai mare deschizător de drumuri, atât pentru cei „mici”, cât și pentru cei mai „mari”, deja cunoscuți. 

Sezonul al doilea din „Wheel of Time”, mai aproape decât s-ar putea crede

Cu toate că sezonul întâi din „Wheel of Time” nu este încă încheiat, producătorii se gândesc deja la al doilea.

Putem trage concluzia că Amazon Prime face tot posibilul pentru a transforma seria fantasy într-una de succes, ținând cont de faptul că gigantul ar dori ca un număr de doisprezece cărți să fie transpuse în scenariu, până la finele ultimului sezon al seriei.

Firește, toate acestea vor depinde atât de succesul pe care îl va înregistra seria, pe viitor, cât și de resursele financiare de care vor dispune producătorii, cele două elemente aflându-se într-o strânsă.

Citește și: