Schimbarea WhatsApp care te scapă de multe bătăi de cap: ai șters multe mesaje din cauza asta

Schimbarea WhatsApp care te scapă de multe bătăi de cap: ai șters multe mesaje din cauza asta

Oficialii WhatsApp au anunțat cea mai nouă funcție de care poți profita deja în populara aplicație de chat. Este vorba de un update care te scapă de mult stres și te ajută să nu mai fii obligat să ștergi mesaje expediate.

WhatsApp face o treabă grozavă în a conecta oameni de toate vârstele, indiferent unde se află pe mapamond, iar acest lucru nu pare să se schimbe curând. Dincolo de asta, însă, beneficiază constant de actualizări, atât pentru a introduce funcții noi, cât și pentru a remedia probleme mai mult sau mai puțin importante.

Mesajele vocale pe WhatsApp nu vor mai fi la fel

Indiferent dacă îți plac sau nu mesajele vocale expediate prin intermediul aplicațiilor precum WhatsApp sau Facebook Messenger, acestea sunt incredibil de populare, datorită rapidității. Ții apăsat pe un buton, spui câteva cuvinte, iar când ai luat degetul de pe respectivul buton, gândurile tale au ajuns deja la destinatar.

Nu contează dacă respectivul are sau nu timp să asculte acele vorbe, important este că au plecat și ai un feedback în timp real dacă au fost sau nu ascultate. Mai mult decât atât, printr-o actualizare recentă, poți să schimbi și viteza la care sunt redate, dacă vrei să fii sigur că nu ți-a scăpat vreun detaliu.

De acum înainte, însă, mesajele vocale pe WhatsApp vor fi ajuns la un alt nivel printr-o particularitate pe cât de simplă, pe atât de utilă. Poți asculta mesajele vocale înainte să le trimiți. Ca să faci asta, apeși pe microfonul din fereastra de dialog ca de obicei. Faci un gest de slide în sus pentru a înregistra mesajul în modul hands-free (mâini libere), fără butonul apăsat. Apeși pe stop în centru când ți-a terminat de formulat gândurile și pe play ca să te asiguri că ai spus tot ce aveai de spus. Dacă ești mulțumit de rezultate, rămâne doar să expediezi mesajul audio și cam atât.

Rămâne acum să vedem când va ajunge aceeași funcționalitate pe Messenger și Instagram, celelalte servicii de sub umbrela Meta.

Citește și: