Noul Envy 34 All-in-One vine cu o tehnologie complet nouă. Cât costă desktopul de la HP

Noul Envy 34 All-in-One vine cu o tehnologie complet nouă. Cât costă desktopul de la HP

HP urmează să scoată la vânzare cel mai recent PC all-in-one – AIO. Pe lângă el vine și cu câteva afișaje foarte interesante.

All-in-One HP Envy 34 are un ecran lat de 5K și GPU RTX 3080.  HP a prezentat, de asemenea, monitorul U32 4K HDR și monitorul curbat M34d WQHC.  Cel mai recent PC de la HP este prezentat cu un ecran mai mare și mai larg. Acesta are rame mici și vine cu cele mai noi componente de la Intel și NVIDIA.

PC-ul desktop All-in-One Envy 34 are un ecran panoramic 21: 9 de 5K. Acesta oferă 500 de nits de luminozitate și acoperă 98% din spectrul de culori DCI-P3. Este, de asemenea, cel mai raționalizat ecran. În partea de jos, ca ultimul model, are un difuzor mare B&O.

Noul ecran profită de Windows 11 „Snap Layouts” și astfel ferestrele se pot aranja pe desktop mult mai ușor. Este dotat cu o cameră detașabilă de 16 megapixeli care utilizează tehnologia binning. Ea poate fi mutată pe desktop în orice unghi dorești. O altă noutate este sistemul de încărcare care este fără fir. Telefonul trebuie doar poziționat la locul lui, iar acesta se va încărca.

Ce dotări are All-in-One Envy 34?

Noul All-in-One Envy 34 are un procesor Intel Core-i9 din a 11-a generație și grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Max Q. De asemenea, oferă până la 32 GB RAM, 512 GB stocare NVMe, design de alimentare încorporat, o pereche de difuzoare B&O, o pereche de porturi Thunderbolt 4 USB4 Type-C și ieșire HDMI.

Începând din octombrie, va putea fi achiziționat la prețuri începând de la 1.999 de dolari. Pe lângă asta, afișajele lansate odată cu acestea sunt foarte competitive. Monitorul HP U32 4K HDR este un monitor destinat creatorilor, el fiind destul de mare. Are un panou iPS de 10biți cu un miliard de culori. Rata de împrospătare este de 60 Hz, precizie de culoare Delta E <2 și încărcare USB-C. Acesta costă 500 de dolari.

Alături de el, HP mai vine și cu monitorul curbat HP M34d WQHD. Acesta este cel mai nou concept, cu un ecran lat de 34 inci 3.440 x 1.440 100Hz 21: 9. Are difuzoare integrate, intrări DisplayPort / HDMI și încărcare USB-C – plus. Monitorul curbat se comercializează, tot din octombrie, la prețul de 530 de dolari.

Citește și:
Etichete: