Lansarea iPhone 13 ar putea veni cu o surpriză: ce ți-a pregătit Apple în toamnă

Lansarea iPhone 13 ar putea veni cu o surpriză: ce ți-a pregătit Apple în toamnă

Fanii MacBook Pro ar putea avea parte de o surpriză, odată cu lansarea iPhone 13. Dacă până acum, speranța utilizatorilor apărea și dispărea cu privire la un nou MacBook Pro 14 și 16, noile zvonuri prevăd o nouă dată de lansare pentru dispozitivele Apple.

Potrivit unui raport DigiTimes, Apple se pregătește să anunțe noile sale modele MacBook Pro, la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. Al treilea trimestru se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 septembrie, astfel încât predicția DigiTimes pare să indice o dată de lansare în septembrie.

Aceasta se aliniază cu o altă predicție recentă, de data aceasta de la reporterul Bloomberg, Mark Gurman, care are un istoric puternic în ceea ce privește știrile și zvonurile Apple. El a declarat într-un buletin săptămânal că „Apple are un nou iPad entry-level pentru studenți și MacBook Pro și mini iPad-uri reînnoite care vor veni mai târziu în acest an”.

Gurman a explicat, de asemenea, că următoarele săptămâni vor fi liniștite în ceea ce privește știrile despre produsele Apple, ceea ce pare să stingă ideea că noile MacBook Pro sunt iminente. O lansare din septembrie ar putea însemna că Apple intenționează să dezvăluie laptopurile alături de iPhone 13, care, în mod tradițional este actualizat în septembrie.

Lansarea iPhone 13 ar putea veni la pachet cu noul notebook Apple

În afară de data anunțului MacBook Pro, raportul DigiTimes subliniază, de asemenea, convingerea că livrările noilor MacBook Pro vor atinge punctul maxim în octombrie 2021. Asta sugerează că Apple va dezvălui probabil Mac-urile în septembrie, dar nu va începe să le trimită clienților până în octombrie și ar putea sugera că evenimentul Apple din septembrie va cădea probabil în a doua jumătate a lunii septembrie, deoarece Apple permite adesea o săptămână sau două între dezvăluirea produsului și data livrării.

DigiTimes a mai spus încă o dată: Apple intenționează să-și intensifice investițiile în panouri mini-LED. Se zvonește că MacBook Pro 14 și MacBook Pro 16 includ tehnologie de ecran mini-LED, care ar îmbunătăți semnificativ calitatea afișajului, iar acest ultim raport pare să confirme acest zvon.

De asemenea, se mai zvonește că noile MacBook-uri vor avea un nou design cu margini plate, o varietate mai mare de porturi, și un cip Apple Silicon actualizat. Se pare că va fi cea mai mare revizie a MacBook Pro de la reproiectarea sa din 2016.