Iubitorii seriei așteaptă cu nerăbdare lansarea Far Cry 6: anunțul Ubisoft

Iubitorii seriei așteaptă cu nerăbdare lansarea Far Cry 6: anunțul Ubisoft

După cea mai performantă versiune lansată de Ubisoft în 2018, Far Cry 6 își așteaptă jucătorii într-un paradis tropical pe insula Yara.

Din 7 octombrie 2021, pasionații seriei Far Cry de la Ubisoft vor începe o nouă aventură într-un univers plin de adrenalină în Caraibe. Dacă ești unul dintre aceștia, vei  intra în rolul lui Dani Rojas, fost militar, și vei lansa  atacuri de gherilă pentru a elibera națiunea. De data asta vei fi luptător în revoluția menită să combată regimul. Va trebui să folosești un arsenal de arme unice și surprinzătoare pentru a nimici armata dictatorului Anton Castilio. Vei folosi vehicule și animale pentru a aprinde flacăra revoluției care va dărâma regimul tiranic.

Intri în rolul lui Dani Rojas și parcurgi povestea incredibilă a cetățeanului modest care ajunge conducătorul revoluției regimului Anton. Te vei distra în haosul luptelor de gherilă și vei aduna soldați și resurse pentru viitoarele confruntări. Vei avea și prieteni însoțitori, adorabilul cățel Chorizo și crocodilul Guapo.

Ca și în versiunile anterioare, vei fi uimit de imaginile luxuriante din Caraibe. Vei traversa jungla, vei străbate plajele și orașele din Yara. Iar ca să faci toate astea trebuie să alegi un mijloc de transport pentru a bate insula în lung și-n lat. Vei vedea plaje, cascade, jungle, sate și capitala Esperanza, pe lângă care vei trece.

Far Cry 6 vine cu caracteristici noi

Acum vei putea fi echipat cu diverse articole de îmbrăcăminte și echipamente. Armele vor fi actualizate cu atașamente și module noi. Noile arme „Resolver” pot fi actualizate cu dispozitive găsite pe insulă. Acestea pot fi aruncătoare de flăcări, mini pistoale sau aruncătoare de dischete. Mașinile pot fi personalizate cu tot felul de completări.

Și în varianta asta revine sistemul Fangs for Hire, care a apărut mai întâi în Far Cry 5 . Ea le permite jucătorilor să recruteze însoțitori animale pentru a se lupta cu ei.

Până acum Ubisoft ne-a plimbat pe tot globul, luptându-ne împotriva răului. Se pare că, nici de data asta, nu va face o excepție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: