27 aug. 2020 | 09:30

Dacă lucrezi de acasă, o insulă din Caraibe vrea să te cazeze: cât costă tranziția

ACTUALITATE
Dacă lucrezi de acasă, o insulă din Caraibe vrea să te cazeze: cât costă tranziția

Într-o perioadă în care încasările din turism au scăzut vertiginos, o insulă din Caraibe are un plan să atragă oamenii care lucrează de acasă.

În contextul în care nu ai mai fost la birou de câteva luni și, probabil, nu o vei face nici în lunile următoare, cei de la Lonely Planet îți atrag atenția asupra unei oferte de neegalat. Ea vine din partea administratorilor insulei Anguilla din Caraibe, unul dintre acele tărâmuri feerice pe care probabil l-ai văzut doar în documentare.

Dacă lucrezi de acasă, ai posibilitatea să te muți între trei luni și un an pe insula Anguilla din Caraibe. Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase insule din întregul arhipelag. Are 33 de plaje cu nisip alb, recifuri de coral și sute de specii marine. În pauzele de muncă, dacă te vei muta acolo, vei putea face snorkeling, scufundări, plimbări cu caiacul cu fund de sticlă (pentru a privi peștii) și deplasări către insulele vecine.

Ca referință, acesta este un teritoriu britanic și, în momentul de față, acceptă cereri online pentru vizitatorii care dori să petreacă între trei luni și un an pe Anguilla. Singura restricție cu care vine la pachet această ofertă este că trebuie să ajungi pe insulă înainte de 31 octombrie. Dacă vrei să ajungi de la 1 noiembrie, trebuie să aplici pentru viză înainte de sfârșitul lunii septembrie.

În ceea ce privește costurile, având în vedere că vorbim de o insulă din Caraibe, acestea sunt infime. Pe lângă biletele de avion, desigur, trebuie să plătești 2000 de dolari pentru întreaga perioadă. Suma include costurile aferente testării pentru vizitatori, plata personalului suplimentar din domeniul sănătății, serviciile de supraveghere și securitate a porturilor și costul cazării pe perioada carantinei. Dacă e vorba despre o familie întreagă, costul este de 3.000 de dolari pentru până la patru persoane și 250 de dolari pentru fiecare membru suplimentar al familiei.

În ceea ce privește cazurile de Covid-19 din regiune, Anguila a înregistrat 3 cazuri și niciun deces.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele