Google Chrome te ajută să găsești mai rapid ofertele de pe internet: actualizarea de care aveai nevoie

Google Chrome te ajută să găsești mai rapid ofertele de pe internet: actualizarea de care aveai nevoie

Google lucrează pe multe fronturi și încearcă să-și mențină relevanța pe fiecare dintre ele. Tocmai din acest motiv, a decis să actualizeze Google Chrome cu puțin timp înainte de trecerea în noul an.

Google Chrome continuă să fie cel mai popular browser de internet din lume, atât pe desktopuri, cât și pe mobile. Asta nu înseamnă însă că oficialii gigantului din Mountain View se culcă pe o ureche și nu se dau peste cap pentru a optimiza și mai mult procesul de navigare pe internet. Dacă îți pot facilita accesul și către alte opțiuni sau informații utile în același timp, cu atât mai bine.

Google Chrome, mai util ca niciodată

Google Chrome își propune de acum să găsești mai rapid oferte și reduceri în cele mai îndepărtate colțuri ale internetului. Funcția disponibilă momentan în SUA, în versiunea de Android a browser-ului, include o interfață actualizată pentru tab-uri care îți scoate în evidență prețurile pe fiecare site pe care intri ca să-ți fie mai ușor să faci comparații când sari dintr-o pagină web în alta. În plus, conform Google, ar trebui să-ți fie mai ușor să identifici o reducere pe un site, decât să reîncarci pagina web respectivă de N ori.

Pe lângă asta, dacă ai făcut un efort pentru a actualiza Google Chrome pe iPhone sau Android, de acum înainte, în bara de căutare, vei vedea o icoană cu Google Lens, precum cea din imaginea de mai sus din stânga sus. Aceea facilitează căutările vizuale pentru o mulțime de lucruri. Atingi icoana, orientezi telefonul către un obiect de orice fel sau un produs dintr-un magazin și vei obține detalii despre el.

Căutarea vizuală prin Lens vine și în Chrome pe Windows sau Mac în viitorul foarte apropiat. Îți vei da seama că este disponibilă atunci când vei face click dreapta pe o fotografie de pe internet și, în meniul contextual, îți va apărea opțiunea ”Search images with Google Lens”. Aparent, vei putea și să definești un cadran în jurul unei secțiuni dintr-o pagină web pentru a accesa același meniu. Pentru a te bucura de toate acestea, cel mai important este să-ți faci un obicei din a te asigura că utilizezi cea mai recentă versiune a browser-ului de internet.

Citește și: