GOG reduceri masive de prețuri: cele mai bune jocuri pe care le poți cumpăra

GOG reduceri masive de prețuri: cele mai bune jocuri pe care le poți cumpăra

Chiar dacă mai este puțin până la Black Friday, magazinul digital GOG deținut de către CD Projekt oferă reduceri mari la o varietate de jocuri pentru PC până la sfârșitul weekendului.

Dacă există o tematică pentru aceste reduceri, totul este despre CRPG-uri. Așteaptă-te să vezi titluri precum Divinity: Original Sin și Divinity 2 cu o reducere de până la 65%.

Unul dintre cele mai importante nume este fără doar și poate Horizon Zero Dawn, care este redus cu 50% la 23,74 USD. Ediția completă include excelentul DLC Frozen Wilds care extinde povestea și adaugă o zonă complet nouă de lume deschisă pe care jucătorii să o exploreze.

Dacă ai așteptat să cumperi Horizon pe PC, acum este un moment bun pentru a face acest lucru, deoarece Guerrilla a corectat multe dintre problemele de performanță care au afectat jocul în momentul lansării. Dacă totuși ești un mai mare fan Steam poți să cumperi Horizon de acolo. Pe Steam are o reducere de 50%.

Câteva pietre prețioase

De asemenea, poți cumpăra cu o reducere de 50% atât Disco Elysium, cât și Cyberpunk 2077. Dacă ar fi să aleg un favorit dintre acea pereche, acesta ar fi Disco Elysium. Este unul dintre cele mai bune jocuri RPG apărute în ultimii ani și are multe de spus despre o varietate de subiecte. Dacă faptul că a implicat multă lectură te-a făcut să ezit să-l încerci până acum, versiunea Final Cut adaugă voce personajelor.

La puțin sub 32 de dolari, până și Cyberpunk merită.

GOG a redus, de asemenea, întregul catalog Focus Home Interactive cu până la 80 la sută. În acest fel, poți obține câteva pietre prețioase mai puțin cunoscute, cum ar fi A Plague Tale: Innocence și Vampyr, la prețuri de până la 9,89 USD. Nu sunt cele mai rafinate jocuri, dar dacă ești în căutare de ceva diferit și cu ceva caracter, merită să le vezi.

Citește și:
Etichete: