Fujifilm lansează cea mai accesibilă camera de format mediu. La ce preț o găsești

Fujifilm lansează cea mai accesibilă camera de format mediu. La ce preț o găsești

Fotografia surprinde elemente deosebite, trăiri emoționante și momente unice, în doar o secundă. Calitatea camerei de fotografiat poate face diferența, când vine vorba de perfecțiune și echilibru. De ea depind momentele perfecte și ocaziile unice.

Astfel, Fujifilm lansează cea mai accesibilă cameră de fotografiat de format mediu, GFX50S II. Este o cameră de 51,4MP, compactă, ușoară și fără oglindă.

Cât costă Fujifilm GFX50S II?

Ea se găsește acum la doar 3999 de dolari, față de alte camere de același tip. Camera anterioară comercializată de Fujifilm, de format mediu, GFX50S, este pe piață la prețul de 5499 de dolari.

Aceasta are un senzor de 51,4 megapixeli și o diagonală de 55mm. Senzorul captează cu 1,7 mai multă lumină decât senzorii tradiționali, cu cadru complet de 35mm din această gamă, cum ar fi Sony A7R IV, Canon EOS R5 sau Panasonic S1R.

Acest lucru permite camerei să capteze o gamă dinamică mai largă. De asemenea, raportul semnal-zgomot este mai mare. Efectele de panoramă au o adâncime mai mică, ceea ce oferă imaginilor un efect tridimensional.

Pe lângă asta, GFX50S II se mândrește cu o stabilizare a imaginii în corp cu cinci axe. Ea asigură până la 6,5 opriri de compensare. Aparatul este alimentat de un motor de procesare X Processor 4 Fujifilm. Algoritmul este realizat pentru o funcționare mai precisă.

Fujifilm a structurat senzorul giroscopic al camerei, pentru a spori precizia în detectarea mișcării. Pentru imagini cu rezoluție mai mare, funcția Fujifilm Pixel Shift Multi-Shot, permite utilizatorilor să creeze imagini de 200 pixeli.

De asemenea, designul carcasei este deosebit. În ciuda senzorului său mare, camera cântărește doar 900g. Mărimea ei este de 104,2 mm înălțime și 87,2 mm adâncime. Mânerul este remodelat de producători, pentru a-l face mai confortabil, atunci când se fac fotografii cu lentile mari. Montura este îngroșată, ceea ce îi oferă robustețe și îl face mai ușor de ținut.

Aparatul  GFX50S II este sigilat împotriva intemperiilor, în 60 de locații din jurul camerei. El poate funcționa și la temperaturi de până la -10C.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: