Digi dă așa ceva gratis pentru toți românii. Schimbă cu totul felul în care folosești telefonul

Digi dă așa ceva gratis pentru toți românii. Schimbă cu totul felul în care folosești telefonul

Contextul în care ne regăsim a dus la două necesități: apeluri vocale mai bune și internetul mai rapid, mai sigur. Digi | RCS-RDS oferă ceva foarte util pentru aceste două nevoi.

De câțiva ani, Digi | RCS-RDS oferă o opțiune foarte utilă pentru apeluri vocale mult mai bune. Doar că telefoanele care și să profite de ea au fost disponibile un pic mai târziu, la prețuri mai mici. Acum gama e destul de generoasă. Vorbim de tehnologia VoLTE și VoWiFi. Dar înainte de cele două trebuie să afli de-o super opțiune pentru internet.

Cum profiți de cel mai rapid internet de la Digi | RCS-RDS

Pe final de 2020, grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că duce internetul la următorul nivel. E vorba de standardul Wi-Fi 6 pentru care îți trebuie echipament potrivit. Și de data asta compania livrează. Astfel, te vei bucura de viteză mai mare, acoperire mai bună și o securitate sporită.

E foarte important de reținut că dacă treci la Wi-Fi 6, telefonul tău consumă mai puțină baterie decât pe 4G, ceea ce-i foarte important. Ca să profiți de opțiune, trebuie să ai internet de la Digi | RCS-RDS și să soliciți un router Wi-Fi 6. Custodia pentru router costă 5 lei pe lună și poate fi utilizat cu oricare dintre abonamente. Dar cea mai bună viteză o ai pe Fiberlink 1000.

Odată cu noul router, promisiunea operatorului e că te bucuri de o conexiune mult mai rapidă față de rețeaua de date mobile. Te bucuri de streaming video, muzică sau jocuri, descarci aplicații noi și faci și shopping online fără întreruperi. Totodată, ai avantajele conexiunii prin fibră optică pe orice dispozitiv: smartphone sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să configurezi routerul Digi, să te conectezi la Wi-Fi și ai acces la viteză superioară oriunde în interiorul casei. Sigur, dacă și dispozitivele îți permit așa ceva.

Mai mult, în timp ce vorbești cu familia și prietenii, conexiunea wireless rămâne activă. Astfel, tu te bucuri de convorbirea telefonică în timp ce folosești și conexiunea prin Wi-Fi la viteză maximă. Aici funcționează tehnologia VoWiFi. Ai detalii despre router aici.

Te conectezi la internetul wireless și beneficiezi de acoperire mult mai bună pentru apeluri în interiorul casei. Asta dacă furnizorul de internet nu filtrează acest trafic. Poți avea serviciul VoWiFi și în exterior, prin rețeaua națională de hotspoturi Digi Wi-Fi.

Cât despre VoLTE, aceasta funcționează ca unul de tip VoIP. Folosește rețeaua 4G/LTE de date mobile a companiei. În loc să consumi minute, vei consuma trafic de internet când ai la dispoziție posibilitatea de a efectua un asemenea apel. De asemenea, apelurile se conectează mult mai rapid din momentul inițierii, în mai puțin de două secunde. Apelul 4G prin tehnologia VoLTE este gratuit. Ai nevoie doar de un smartphone compatibil cu tehnologia VoLTE, iar serviciul se activează când te afli în aria de acoperire 4G. În timpul convorbirii trecerea din reţeaua 4G în cea 3G se face automat. Ai detalii despre VoLTE aici.

Etichete: