Digi | RCS-RDS oferă așa ceva gratis pentru milioane de români: ce trebuie să faci chiar acum ca să profiți

Digi | RCS-RDS oferă așa ceva gratis pentru milioane de români: ce trebuie să faci chiar acum ca să profiți

În 2020, vorbim destul de des de 5G, dar sunt alte câteva opțiuni de care ar trebui să știi ca să profiți la maximum de telefonul tău. Iată ceva pentru Digi | RCS-RDS și e gratuit.

Până când vom avea o acoperire 5G decentă, ar trebui să te asiguri că pe telefonul tău ai configurat ce-i nevoie ca să profiți la maximum de calitatea convorbirilor. Din fericire, Digi | RCS-RDS oferă așa ceva. E gratuit să activezi, atât timp cât telefonul tău are suport pentru așa ceva.

E vorba acum de opțiunile VoLTE și VoWiFi prin care te bucuri de apeluri telefonice mai clare, fără întreruperi, uneori și când n-ai semnal prea bun. Deși tehnologia e disponibilă gratuit la Digi | RCS-RDS încă din 2017, puțini clienți știu asta.

Cum profiți de aceste două opțiuni oferite gratis de Digi | RCS-RDS

Pe scurt, VoLTE funcționează ca standardul VoIP. Folosește rețeaua 4G/LTE de date mobile a companiei. În loc să consumi minute, vei consuma trafic de internet când ai la dispoziție posibilitatea de a efectua un asemenea apel. De asemenea, apelurile se conectează mult mai rapid din momentul inițierii, în mai puțin de două secunde.

Iar situația e cu atât mai interesantă când vorbim de VoWiFi. Te conectezi la internetul wireless de care beneficiezi și dispui de acoperire mult mai bună pentru apeluri în interiorul casei sau unde te regăsești. Poți avea serviciul VoWiFi și în exterior, prin rețeaua națională de hotspoturi Digi Wi-Fi.

Apelul 4G prin tehnologia VoLTE este gratuit. Ai nevoie doar de un smartphone compatibil, cumpărat de la Digi | RCS-RDS sau din altă parte, cu tehnologia VoLTE. Serviciul se activează când te afli în aria de acoperire 4G. În timpul convorbirii trecerea din reţeaua 4G în cea 3G se face automat.

Un alt motiv pentru care ai vrea așa ceva e că prin VoLTE beneficiezi de conversații bunei în timp ce folosești datele mobile la viteze 4G. Ceea ce pe 3G era doar un vis frumos. Ai toate detaliile pe site-ul Digi | RCS-RDS aici.

Etichete: