Cât se câștigă în România: care sunt salariile curierilor, ale specialiștilor în relații clienți și nu numai

Cât se câștigă în România: care sunt salariile curierilor, ale specialiștilor în relații clienți și nu numai

În cazul în care erai în căutarea unui loc de muncă, merită să ai în vedere care sunt salariile într-un număr mare de domenii de activitate din România, de la curieri sau livratori până la operatorii serviciul clienți sau proiectant de mobilă.

În România, există foarte multe locuri de muncă neocupate, în mod regretabil. Ne confruntăm cu o criză a angajaților într-un număr record de domenii. În consecință, au mai crescut un pic și salariile oferite de angajatori. Ca să ai o idee care sunt opțiunile disponibile și pe unde gravitează lefurile, cei de la Economica au făcut o radiografie a joburilor disponibile la această oră.

Cât câștigă salariații români

Un proiectat de mobilă la Elvia se bucură de un salariu net de aproximativ 3800 de lei net în fiecare lună. Surprinzător de privilegiați sunt mecanicii auto, leafa lor lunară gravitează în jurul cifrei de 5000 de lei net. Un specialist în relații cu clienții de la Takeaway, populara platformă de livrări mâncare, se bucură de 2400 lei în fiecare lună.

Ca referință, dacă vrei să te angajezi la Elvila, pe lângă permis de conducere categoria B, trebuie să știi să lucrezi în AutoCad 2D, PRO100 sau Microsoft Office. Un brutar cu cel puțin cinci ani de experiență în pregătirea pâinii franțuzești este ofertat de ARC Bakerii cu 3700 lei și tichete de masă.

La Takeaway, angajatorii caută absolvenți de facultate sau studenții în ani terminali cu cunoștințe cel puțin medii de limba engleză, pentru un salariu de 2400 de lei. Este important de reținut că, după șase luni, te bucuri și de asigurare medicală, decontarea taxiului în cazul turelor de seară, fructe, cafea și ceai oferite la birou.

Intracom Constructions Societe Anonyme Technical And Steel Constructions Grecia  sucursala Bucureşti angajează asistent contabil pe salarii nete de la 5.000 de lei la 6.500 de lei lunar. Un manipulant de marfă la Alt Aleco Group este ofertat cu venituri nete de 3000 de lei. Un șofer UPS este plătit cu 2900 lei lunar.

Citește și: