03 sept. 2021 | 13:15

Bolt se extinde din nou: unde îl mai găsești în România

ACTUALITATE
Bolt se extinde din nou: unde îl mai găsești în România

Serviciile Bolt sunt la mare căutare în România. Numărul mare de utilizatori ai platformei de curierat la cerere determină compania să deschidă noi locații.

Trotinetele Bolt le putem găsi deja în 18 orașe ale țării. Planul de extindere a serviciilor Bolt continuă. De acum, vor putea fi accesate și din Suceava. Trotinetele electrice și serviciile aferente acestora vor funcționa și aici. Ca urmare, în noua locație vor fi implementate și softurile aferente acestora.

În România, compania este prezentă cu o diversitate mare de servicii. Transportul de persoane și produse fac parte din gama lor. De asemenea, cel mai cunoscut serviciu este închirierea de trotinete electrice. Toate acestea beneficiază de suportul digital pus la dispoziție de companie.

Cum a început Bolt?

Compania estoniană a fost fondată de Markus Viling în 2013. Alături de părinții săi, acesta a reușit sa lanseze un serviciu, care, la aceea vreme, s-a numit Taxify, bazat pe o idee de start-up inovatoare. Aceasta a pornit de la faptul că, Markus Viling voia să adune toate taxiurile din Tallinn și Riga pe o singură platformă. Cei care l-au ajutat să o pună totul în practică au fost părinții, care l-au sprijinit material și activ.

În 2014 acesta s-a extins și în alte țări. Compania și-a mărit paleta de servicii de abia în 2018, când au apărut trotinetele electrice. Această ocazie a determinat schimbarea numelui în Bolt.

Astăzi, serviciile Bolt pot fi găsite în multe orașe din Europa și din Africa. Societatea a ajuns să se numere printre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Platforma Bolt este foarte cunoscută în România. Le accesăm zi de zi serviciile acesteia. Trotinetele electrice le poți vedea în multe localități din țara, circulând pe toate străzile. Faptul că ea se extinde tot mai mult, se datorează numărului mare de utilizatori și accesări ale platformei. Serviciile sale sunt foarte ușor de accesat și de aceea tot mai mulți români apelează la ele.