Bethesda prezintă un nou clip promo pentru „Starfield”. Când vom putea să-l jucăm

Bethesda prezintă un nou clip promo pentru „Starfield”. Când vom putea să-l jucăm

Conform unui anunț remis de Bethesda, fanii jocurilor video vor mai avea de așteptat aproape un an până la lansarea oficială a „Starfield”.

„Starfield” promite o experiență de neuitat tuturor celor ahtiați după jocurile video. Acesta va putea fi jucat atât PC, cât și pe Xbox Series X/S. Bethesda le-a oferit fanilor oportunitatea de arunca o  privire peste ceea ce se pregătește în noul joc, lansând un mini documentar dedicat.

„Into the Starfield: The Endless Pursuit” dezvăluie câteva detalii de culise: arta conceptuală este dusă la un alt nivel

„Into the Starfield: The Endless Pursuit” este un mini documentar de aproximativ 7 minute, în care compania dezvăluie detalii despre noul joc, ce urmează a fi lansat în toamna anului viitor. Clipul reprezință o colecție de mostre ale artei conceptuale de excepție, dar și de fotografii cu roboți, lumi extraterestre sinistre și un port spațial. 

De asemenea, clipul tinde să concentreze atenția privitorului către evoluția Bethesda Game Studios și către lumile fantastice construite de companie, de-a lungul anilor săi de activitate.

Având în vedere că multe dintre jocurile studioului pun accentul pe explorare (spre exemplu, cele din seria „Elder Scrolls” și „Fallout”), cucerirea spațiului pare a fi următorul pas logic, „Starfield” fiind ocazia perfectă, în acest sens. 

Directorul artistic Matt Carofano a declarat că viitorul joc va avea parte de un „suport mai realist, bazat pe știință”, compatariv cu lumea fantastică a lui Skyrim. La rândul lui, directorul jocului, Todd Howard, și-a tachinat fanii, dând detalii destul de „criptice”, ceea ce face ca așteptarea să fie cu atât mai grea.

De altfel, nici mini documentarul, în sine, nu oferă prea multe detalii asupra a ceea ce ar putea să experimenteze jucătorul. Cu toate astea, momentan este suficient încât să trezească interesul celor pasionați de jocuri video.

Producătorii au promis că, în lunile următoare, vor fi lansate și alte episoade de tip „teaser” pentru „Into the Starfield”.

„Starfield” va fi lansat oficial pe 11 noiembrie 2022.

Citește și: