Battlefield se lansează pe telefoane. De când îl poți juca, pe ce

Battlefield se lansează pe telefoane. De când îl poți juca, pe ce

Seria de jocuri first-person shooter, Battlefield, se va lansa și în versiunea mobilă. Fanii entuziasmați ai genului vor fi încântați de acest lucru. El va atrage, în acest fel, și jucători noi.

Battlefield este un joc dezvoltat de EA Digital Illusions Creative Entertainment și publicat de Electronic Arts. Jocul, grafica, genul de luptă au făcut din acesta un real succes.

Din aprilie, știm că EA lucrează la o versiune mobilă a popularelor sale jocuri Battlefield. Ei intenționează să le lanseze în 2022. Săptămâna aceasta, editorul a împărtășit câteva detalii despre viitorul titlu.

În această toamnă, EA Games va începe testarea beta Battlefield Mobile. Testarea va implica jucători din Indonezia și Filipine care dețin dispozitive Android. Nu acestea vor fi cerințele finale de sisten, el va putea rula pe mai multe dispozitive în momentul lansării.

”Pe măsură ce continuăm testarea, vom extinde dimensiunea acestor probe și vom adăuga noi regiuni”, a spus compania. Testul inițial va conține doar o hartă, numită Grand Bazaar. Mai multe detalii vor fi furnizate în apropierea lansării jocului. Între timp, compania a confirmat că jocul va fi gratuit. EA declară ”el este special construit pentru mobil”.

Ce conține Battlefield Mobile?

Acesta va conține hărți deja cunoscute fanilor, dar vor fi și altele noi. Pentru diversitate, vor fi mai multe stiluri. Atacul, sprijinul, medicul și recunoștința vor fi variantele din care poate alege. Jucătorii vor putea, de asemenea, să progreseze, în funcție de stilul ales.

Jocul oferă acțiune rapidă de luptă first-person. Jucătorii vor putea conduce ATV-uri și tancuri. Iubitorii seriei Battlefield sunt deja obișnuiți cu genul acesta de luptă.

Seria s-a concentrat, până acum, pe hărți de luptă mari, acțiune în echipe și vehicule de război. Este foarte cunoscută și datorită variantei de multiplayer, care a adunat peste 50 de milioane de jucători. Varianta mobilă va fi diferită și special concepută pentru jocuri de telefoane, care implică altfel de dinamică decât jocurile pe PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: