Bătrânul iPhone 2G adus în actualitate de Caviar: cât costă reinventarea noului în ”haine vechi”

Bătrânul iPhone 2G adus în actualitate de Caviar: cât costă reinventarea noului în ”haine vechi”

Rușii de la Caviar au o lungă tradiție când vine vorba de integrarea unor elemente istorice în edițiile lor limitate de iPhone sau iPad. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră integrarea unor elemente dintr-un iPhone 2G în carcasa unui iPhone 13 Pro și Pro Max.

În urmă cu câteva săptămâni, am atras atenția asupra colecției Visionaries de la Caviar. Aceea include gadgeturi create sub formă de omagii aduse unor personalități importante din domeniul tehnologiei și antreprenoriatului. Este vorba de terminale dedicate lui Elon Musk, Jack Ma și Steve Jobs. Toate acele creații sunt realizate în jurul noilor iPhone 13 Pro și Pro Max.

Acum, designerii de la Caviar și-au adus aminte de clasicul iPhone din 2007, supranumit iPhone 2G. Astfel, au integrat bucăți din placa de bază a primului smartphone Apple și le-au integrat în carcasa celui mai nou iPhone 13 Pro și 13 Pro Max.

iPhone 2G design

O bucată de iPhone 2G cu fiecare iPhone 13

Deși vorbim de niște terminale foarte valoroase, te vei bucura să afli că, după ce ai investit o avere în noul tău iPhone de la Caviar, nu trebuie să-i mai cumperi și o husă. Carcasa este creată din titan folosit în aeronautică cu un înveliș PVD ce simulează destul de bine designul unui iPhone 2G. Ca pachetul să fie complet și dacă ești un fan înrăit al fondatorului Apple, te vei bucura să vezi la baza telefonului semnătura lui Steve Jobs.

Vedeta întregului pachet este sigilată și inclusă într-o capsulă de forma logo-ului Apple. Acolo găsești o bucată din placa de bază a unui iPhone 2G. Ca să te ajute să înțelegi mai bine efortul din spatele acestui gadget în ediție limitată, rușii au publicat și clipul de mai jos. În total, va vorba de 19 unități cu un model diferit pe spate și, implicit, o bucată diferită din placa de bază a unui bătrân smartphone Apple. Prețul de achiziție începe de la 6990 de dolari pentru un iPhone 13 Pro de 128GB și ajunge până la 8610 dolari pentru iPhone 13 Pro Max cu capacitate de 1TB.

Citește și: