Aici sunt banii dumneavoastră: câți banii au făcut unii din imobiliare, în 2021

Aici sunt banii dumneavoastră: câți banii au făcut unii din imobiliare, în 2021

Piața imobiliară a înregistrat încasări foarte mari anul acesta. În primele șase luni, Impact Developer & Contractor a realizat venituri de 70 de milioane de lei. Ei raportează această valoare, ca fiind alocată vânzărilor de locuințe din primul semestru.

Față de anul trecut, compania imobiliară a înregistrat o creștere de 5%. Au tranzacționat 94 de apartamente. Din ele, 80% a fost unități din ansamblul rezidențial Luxuria Residence. Restul de 20% sunt din cartierul Greenfield Băneasa. Aici apartamentele sunt vândute aproape integral.Câte apartamente se vor mai copstruci?La date de 30 iunie 2021, erau încheiate precontrate în valoare totală de 150,39 milioane de lei. Acestea, provenea din rezervări de apartamente ale ansamblurilor Greenfield Băneasa și Luxuria Residence din București. La ele se adaugă, Boreal Plus și Greenfield Copou din constanța respectiv Iași.

Câte apartamente se vor mai construi?

Valoarea este pusă pe seama faptului că,  Greenfield Băneasa nu a avut suficiente unități finalizate. Ea își va mări stocul cu 1.305 de apartamente, pentru care are deja autorizație de construcție. 544 de imobile sunt deja în construcție.  Se pare că este o zonă rezidențială cu cerere foarte mare.

Odată cu începerea lucrărilor pentru noile apartamente autorizate, Greenfield Băneasa va fi cel mai mare șantier activ de imobile, pe plan național. Din proiect mai fac parte și 598 de unități. care urmează să fie autorizate.

În Constanța sunt autorizate 341 de apartamente pe care Impact urmează să le construiască. Acestea sunt în cadrul ansamblului rezidențial Boreal Plus. Tot aici mai sunt în fază de construcție 332 de unități.

La Iași ansamblu Greenfield Cou Residence are în fază avansată de autorizare 1.062 de apartamente. Din ele, compania dorește să înceapă construcția a 472 de unități. Ea și-a propus asta până la sfârșitul lui septembrie.

„Rezultatele de vânzări aferente primului semestru din acest an au fost susținute de stocul de apartamente finalizate în principalele noastre proiecte din capitală – Luxuria Residence și Greenfield Băneasa. În perioada următoare, plănuim să accelerăm construirea de apartamente atât în București, Constanța și Iași, unde ne bazăm pe un portofoliu solid de terenuri care ne va susține dezvoltarea de proiecte sustenabile pe termen mediu și lung, cât și în alte orașe mari din țară.

Prevânzările mari sunt un indiciu că apartamentele construite sustenabil sunt tot mai apreciate de cumpărători”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO ImpactDeveloper & Contractor. Pentru finanțarea proiectelor sale, anul acesta compania a contractat și utilizat o serie de credite de investiții.

IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Cu o experiență de 30 de ani pe piață, acțiunile sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: