Acest pulover te protejează de virus, oricât de ciudat ar suna asta

Acest pulover te protejează de virus, oricât de ciudat ar suna asta

Căutăm metode eficiente care să ne protejeze cât se poate de mult de virus. Asta cel puțin până ne vaccinăm toți și sperăm să stopăm pandemia. O metodă de a te proteja de virus, creată de SimpliSafe, este un pulover care te ține la distanță de ceilalți.

În astfel de vremuri fără precedent, vei dori un pulover care să poată spune „Sărbători fericite” și „Stai departe!” deodată. Așa că această companie a făcut un prototip.

Puloverul de distanțare socială SimpliSafe este singurul pulover conceput pentru a-i ține pe cei dragi la distanță, în timp ce sunteți împreună

„Amintește-le celor dragi că te bucuri să-i vezi, dar fericirea este mai mare de la doi metri distanță”, este sloganul prin care SimpliSafe își promovează produsul.

Puloverul produs de SimpliSafe nu ucide virusul, nu-l izolează și nu-l face să stea departe de tine. Dar te ține la o distanță sigură față de ceilalți, încât să eviți contaminarea.

Astfel, când ești la mai puțin de doi metri de o altă persoană, senzorii sesizează pericolul și te avertizează sonor. Dar și vizual, pentru că luminile potrivite cu perioada sărbătorilor se activează.

SimpliSafe este o compania care proiectează sisteme de siguranță pentru casă, dar vrea să te țină și pe tine sănătos. Așa că a realizat puloverul care, spun ei, este un accesoriu numai bun de purtat în timpul adunărilor familiale de sărbători și nu numai.

Dacă vrei să ai un pulover anti-Covid pentru tine sau să-l faci cadou, îl poți comanda de pe site-ul oficial. Mai mult, acolo înveți și cum să-ți confecționezi singur unul, în cazul în care ești suficient de îndemânatic.

SimpliSafe te anunță, dacă nu era deja evident, că puloverul nu îți asigură protecție totală împotriva virusului, ci este doar o măsură de prevenție. „The Social Distancing Sweater este conceput ca un accesoriu de amuzament pentru întâlnirile din perioada sărbătorilor și nu numai, nu este un dispozitiv serios de luptă împotriva Covid-19”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI