WhatsApp face o schimbare fără precedent. Îi afectează pe toți românii și nu numai

WhatsApp face o schimbare fără precedent. Îi afectează pe toți românii și nu numai

WhatsApp vine în ultimul timp cu o serie de schimbări și actualizări. Acum, are o schimbare fără precedent făcută pentru cele peste două miliarde de utilizatori din întreaga lume.

După actualizarea cu mesajele care dispar, cei de la WhatsApp au implementat în aplicația pentru telefoanele mobile o schimbare foarte importantă. Și anume, WhatsApp a implementat în aplicația sa o funcționalitate numită in-app announcements, adică va putea trimite notificări pentru utilizatori care vor fi afișate direct în aplicație, când ea este folosită.

În ultimele câteva săptămâni, am văzut lansarea de mesaje care se autodistrug după o săptămână, împreună cu introducerea unei noi setări de stocare concepute pentru a permite utilizatorilor să găsească și să elimine rapid conținutul care le umple prețioasa memorie.

Această actualizare de la WhatsApp va fi disponibilă atât pe telefoanele cu iOS, cât și cu Android

Practic, WhatsApp le va putea transmite orice fel de mesaje utilizatorilor din întreaga lume prin acest sistem, iar “mesajele de sistem”, așa cum sunt uneori cunoscute mesajele de acest gen, vor avea și un format special.

Platforma va schimba inclusiv termenii și condițiile de utilizare pentru platforma sa, astfel încât notificările pe care compania vrea să le trimită să poată ajunge fără probleme în dispozitivele utilizatorilor săi.

WhatsApp va putea crea aceste notificări și cu link-uri care să ne redirecționeze către diverse website-uri, sau chiar cu reclame. Ar putea fi considerată o actualizare copiată de la platforma asemănătoare cu WhatsApp, și anume Telegram.

Unii utilizatori vor fi, evident, deranjați de schimbarea pe care o face WhatsApp, considerând că e menită să îi streseze pe oameni, în loc să îi ajute, dar alți utilizatori ai platformei nu văd o problemă în acest sens.

Încă nu știm când va fi disponibilă actualizarea și când o vom observa în aplicația noastră de pe telefon, ea fiind deocamdată testată în format beta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: