VIDEO Serialul care te pregătește pentru EURO 2020, la TV: primul episod este despre Arena Națională

VIDEO Serialul care te pregătește pentru EURO 2020, la TV: primul episod este despre Arena Națională

În lipsa unor meciuri de fotbal cu oameni pe stadion, fanii sportului rege au un nou refugiu în perioada următoare, sub forma unui nou serial. Menit să te pregătească pentru UEFA EURO 2020, show-ul este realizat de National Geographic.

Astăzi, pe 6 octombrie 2020 la ora 22:00, National Geographic va difuza primul episod din Megastadion: Turul Europei. Serialul gravitează în jurul celor mai spectaculoase stadioane ale bătrânului continent, arenele în care se vor juca meciurile din cadrul viitorul Campionat European de Fotbal.

În total, va fi vorba de 6 episoade, iar telespectatorii vor avea acces nestingherit în interiorul arenelor și în locațiile mai greu accesibile, loje VIP sau vestiare. În plus, vor fi detaliate planurile de modernizare ale arenelor, pregătirile pentru viitorul campionat care, de această dată, a fost amânat până în 2021.

Budapesta_Megastadion_Turul Europei
T2MP/AB PRODUCTIONS

”În așteptarea cupei de anul viitor, seria prezintă suporterilor înfocați ai fotbalului, pasionaților de megastructuri, arhitectură și inovații tehnologice, 8 capitale și 12 stadioane legendare. De pe Arena Națională, pe Wembley, trecând prin stadioanele din Roma și Bilbao, continuând cu cele din Amsterdam și Copenhaga, până în Sankt Petersburg și Baku, fanii fotbalului și ai genului documentar vor călători în toată Europa pentru a descoperi istoria, secretele și provocările reconstruirii megastadioanelor.”, se arată în comunicatul de presă pentru dezvăluirea noului show.

Amânat pentru 2021, Campionatul European de Fotbal sărbătorește 60 de ani de la prima ediție, motiv pentru care, în pofida tradiției, în locul unei singure țări gazdă, meciurile vor avea loc în toate colțurile Europei. Practic, pentru prima oară în istoria competiției, discutăm de 8 capitale și 12 stadioane legendare, considerate adevărate minuni inginerești.

În detaliu, acestea sunt dezvăluite suporterilor înfocați ai fotbalului, pasionaților de megastructuri, arhitectură și inovații tehnologice. Pentru prima oară, telespectatorii vor avea acces la planurile de refacere, prezentate de managerii stadioanelor, arhitecții, constructorii și foștii jucători. În plus, vor afla provocările reconstruirii fiecărei arene și vor pătrunde în zonele interzise publicului.

 

Citește și: