Noutăți în FIFA 21: care sunt cluburile, ligile de fotbal și stadioanele disponibile

Noutăți în FIFA 21: care sunt cluburile, ligile de fotbal și stadioanele disponibile

Pentru că urmează să fie lansat unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru fanii înrăiți ai fotbalului, EA prezintă detaliile din FIFA 21 care te vor face să vrei jocul.

Anul acesta, FIFA 21 continuă să ofere cel mai înalt nivel de autenticitate, cu peste 17.000 de jucători și peste 700 de echipe.

Pe lângă acestea, se adaugă peste 90 de stadioane și mai mult de 30 ligi naționale de fotbal, iar jucătorii FIFA 21 vor avea acces exclusiv la cele mai mari competiții globale.

De la UEFA Champions League la CONMEBOL Libertadores și multe altele, jucătorii pot experimenta autenticitatea jocului cu cluburi de top din cele mai cunoscute ligi naționale. Găsești chiar și Liga I din România.

FIFA 21 revine cu meciurile de fotbal în stradă

Cele peste 90 de stadioane licențiate contribuie la readarea unei experiențe de fotbal autentice și interactive.

Poți juca în Parc des Princes, San Siro, Anfield sau Santiago Bernabéu, și vei simți energia și atmosfera acestor arene emblematice.

“În FIFA 21, suntem încântați să includem cinci stadioane noi în care să jucăm, cu încă un al șaselea. Deși sfârșitul mai târziu decât planificat al sezonului 2019/20 a însemnat că nu am putut să recreăm Elland Road într-un joc FIFA EA SPORTS, pentru prima dată la lansarea FIFA 21, ne-am angajat să oferim fanilor șansa să joace în toate cele 20 de stadioane din Premier League.”
Electronic Arts

De asemenea, dacă preferi fotbalul de stradă, VOLTA Football include cinci locații noi: Sydney, Paris, Dubai, São Paulo și Milano.

Iar când FIFA 21 va fi lansat pe consolele următoarei generații, te vei putea bucura de medii și mai detaliate datorită unui nou sistem de iluminare amânată care face ca unele dintre cele mai faimoase stadioane ale lumii să arate mai bine ca niciodată.

Lista completă a ligilor și cluburilor de fotbal din EA SPORTS FIFA 21 este disponibilă pe site-ul oficial EA. Tot acolo, poți găsi și lista completă a stadioanelor.

FIFA 21 are ca dată de lansare 9 octombrie, însă este disponibil deja pentru precomenzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: