Vestea anului pentru toți cei care au cont și card bancar. Românii doar visau la așa ceva, acum e realitate

Vestea anului pentru toți cei care au cont și card bancar. Românii doar visau la așa ceva, acum e realitate

În aceeași săptămână în care Google a lansat Pay în România, o companie locală a venit cu o veste incredibilă pentru toți românii.

Dacă Google Pay era o soluție dorită de mulți români, cea propusă de-o companie locală era neprevăzută. Dar de acum înainte toți românii cu card și cont bancar se pot bucura de un comerț online mai accesibil ca niciodată. Pe scurt, e vorba de soluția anunțată de Netopia Payments care pune la dispoziția băncilor interesate o alternativă 100% românească prin care pot oferi clienților lor o experiență de plată securizată.

Soluția vine fără o limită de valoare a tranzacției și este acceptată instant la orice POS al comercianților, prin simpla înrolare sigură și rapidă a cardului în aplicația mobilPay Wallet.

Soluție de plată românească pentru români

Noua soluție aduce beneficii atât băncilor, cât și clienților lor, întrucât este rapid de implementat și disponibilă pentru toți utilizatorii de telefoane mobile cu sisteme de operare Android, acoperind astfel circa 80% din piața smartphone din România.

Conform Netopia Payments, procesul de integrare al băncilor durează circa două luni, un interval de timp mult mai mic decât în cazul altor soluții de același tip, unde implementarea durează minimum 1 an.

„Băncile au acum ocazia să susțină fintech-urile românești și să implementeze o soluție alternativă de plată contactless, cu ajutorul tehnologiei NFC prin mobilPay Wallet, oferind utilizatorilor lor o experiență de cumpărături mult simplificată, direct cu telefonul la orice POS. [Oferă] utilizatorilor posibilitatea să aleagă cea mai potrivită soluție pentru ei atunci când fac o plată contactless.”
Antonio Eram, CEO Netopia Payments

Potrivit reprezentanților companiei, băncile pot beneficia de expunere imediată la peste 350.000 de utilizatori activi ai mobilPay Wallet în România, ceea ce poate genera un potențial ridicat de noi clienți.

Astfel, soluția oferă direct oricărei bănci oportunitatea de a emite noi carduri compatibile cu tehnologia NFC, iar în plus, echipa mobilPay Wallet poate asigura un proces inițial de înrolare pentru noii clienți ai băncii.

Pe lângă integrarea noului serviciu de plăți NFC, mobilPay Wallet este o soluție extinsă de plată care poate fi utilizată în multiple activități cotidiene precum achitarea facturilor direct din aplicație către cei mai importanți furnizori de servicii publice cu acoperire națională, reîncărcarea cartelelor Prepay, plata transportului public în diferite orașe ale țării sau posibilitatea de a realiza donații către ONG-urile partenere.

În plus, toți utilizatorii pot achita servicii și produse la peste 6.000 de comercianți online parteneri prin simpla scanare a codului QR în pagina de plată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: