TikTok trece la clipuri lungi, pentru că nu stăteai suficient pe telefon: cât de aproape a ajuns de YouTube

TikTok trece la clipuri lungi, pentru că nu stăteai suficient pe telefon: cât de aproape a ajuns de YouTube

După câteva săptămâni în care am fost agresați cu schimbări radicale în funcționalitatea și interfața Instagram, a sosit timpul ca TikTok să meargă, de asemenea, într-o direcție greșită.

Nu cred că a existat vreodată un utilizator de TikTok care a spus că singurul lucru care lipsește din îndrăgita aplicație sunt clipurile mai lungi. Din păcate, aceasta a fost opinia dezvoltatorilor și au făcut ceva în acest sens. Momentan sub formă de test, TikTok a introdus clipuri video de 3 minute pe platforma devenită populară datorită momentelor de câteva secunde.

În teorie, asta este tot ce era frumos la TikTok, faptul că schițai un zâmbet în fața ecranului de la telefon după câteva momente, până într-un minut. Din păcate, dezvoltatorii au început să le ofere mai multor utilizatori posibilitatea de publica clipuri de până la trei minute, în loc tradiționalelor 60 de secunde. Nu a durat mult până când Twitter-ul s-a umplut de plângeri pe marginea acestui subiect.

Din prisma faptului că testul este încă la început, cei mai mulți utilizatori nu vor sesiza nicio diferență, decât dacă vor întâmpina un astfel de clip mai lung și nu o să înțeleagă de ce nu s-a încheiat încă. Din ce se poate observa pe Twitter, primele plângeri pe marginea acestui subiect au ajuns online începând cu 24 noiembrie, deci problema cu siguranță nu este foarte recentă, dar s-a propagat lent.

În final, experiența TikTok s-a schimbat radical, peste noapte și nu este deloc exclus să se reflecte într-o migrare a utilizatorilor către Instagram Reels, de exemplu. Dacă se întâmplă asta, ar fi ciudat ca după toate eforturile lui Donald Trump de a sabota aplicația chinezească, în final, TikTok și-a săpat singură groapa.

Pentru conținut de lungă durată oamenii mergeau pe YouTube, pentru clipuri scurte pe TikTok, iar pentru ceva ciudat între cele două s-ar putea să ajungi pe Instagram. Aceste roluri nu se vor schimba foarte ușor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI