Surprize pentru toți clienții Lidl, chiar înainte de Crăciun. Care sunt ofertele speciale

Surprize pentru toți clienții Lidl, chiar înainte de Crăciun. Care sunt ofertele speciale

Lidl România are un anunț special pentru toți românii din toată țara. Marele lanț de supermarketuri are o serie de surprize pentru toți clienții, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, chiar dacă într-un context mai diferit. LIDL te invită să descoperi acum toate surprizele Deluxe pe care ți le-a pregătit din timp.

Mai exact, cei de la Lidl România au anunțat că săptămâna viitoare au o serie de noi oferte de care toți clienții se vor putea bucura. Ofertele vor fi disponibile în toate supermarketurile, în baza unui catalog, pe care îl poți “răsfoi” chiar aici.

Surprize plăcute de la Lidl, în prag de Sărbători

Lidl România a pregătit astfel o serie de noi produse de la Deluxe pentru toți cei interesați să profite de ofertele grozave disponibile acum. Cei de la Lidl au decis să extindă așadar gama de produse Deluxe de care se pot bucura toți clienții care s-au dovedit a fi încântați de ele.

Lanțul de supermarketuri spune că pentru sărbătoarea Crăciunului a ales să aducă în toate magazinele sale din România produse noi care să îi bucure pe clienții de toate vârstele, întrucât gama de produse este variată.

Totuși, Lidl are aceste produse disponibile pentru o perioadă limitată de timp în țara noastră, iar dacă ești interesat de ele, atunci le poți găsi în toate supermarketurile sale începând de luni.

LIDL încearcă mereu să le aducă românilor produsele de care au nevoie. Magazinul a împărțit lista de produse Deluxe între cele pentru Crăciun, dar și cele care sunt disponibile pentru această perioadă din an. Produsele Deluxe vor fi disponibile pentru o perioada de timp apoi ele vor reveni în a doua parte a lunii decembrie.

Mai mult, în afară de produsele de Moș Nicolae, retailerul a decis să le ofere gratuit clienților și altceva special, mai exact premii pentru cei care îi oferă feedback privind experiența din magazine. Lidl le oferă astfel românilor posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărtăuri în valoare de 100 de lei fiecare, plus o tabletă Samsung GALAXY Tab S6 Lite.

Citește și: