Lidl dă așa ceva gratis tuturor românilor. Nu poți să ratezi asemenea oferte de Sărbători

Lidl dă așa ceva gratis tuturor românilor. Nu poți să ratezi asemenea oferte de Sărbători

Lidl continuă surprizele pentru românii din toată țara, cu produse care vor ajunge curând în toate magazinele și care ne vor surprinde.

Mai exact, cei de la Lidl România au decis să le ofere clienților noi produse speciale pentru Moș Nicolae, ele urmând a fi disponibile chiar din cursul zilei de joi, 3 decembrie, pentru cei care vor să facă daruri frumoase celor dragi.

Lidl are pentru clienții din toată țara o serie de produse care vor fi disponibile în toate magazinele. Nu este vorba doar despre dulciuri de Moș Nicolae, așa cum se fac în general cadourile de această sărbătoare, ci și despre alte tipuri de produse.

Lidl a facut astfel o selecție destul de interesantă de produse pentru Moș Nicolae de care oricine se va putea bucura. Cum ar fi, spre exemplu, mini batoanele învelite în ciocolată, cu cremă de lapte, la doar 6 lei punga sau o cutie deosebită de mini ciocolățele, perfectă pentru pus în ghete în ajun de Moș Nicolae.

Ce le oferă Lidl gratis românilor de Sărbători

Mai mult, în afară de produsele de Moș Nicolae, retailerul a decis să le ofere gratuit clienților și altceva special, mai exact premii pentru cei care îi oferă feedback privind experiența din magazine. Lidl le oferă astfel românilor posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărtăuri în valoare de 100 de lei fiecare, plus o tabletă Samsung GALAXY Tab S6 Lite.

Cum participi? Magazinul are pe website-ul său o secțiune specială în cadrul căreia le permite clienților să se înscrie, pentru a putea câștiga aceste premii, dar trebuie să dea un mic feedback. Și anume, să descrie succint experiența de cumpărături pe care au avut-o în magazine.

Fie că a fost vorba despre o experiență bună, fie că au întâmpinat diferite probleme, cei de la Lidl România vor să afle de la oameni cum a decurs totul, pentru a face îmbunătățiri și a mulțumi toți clienții.

Lidl România mai are și alte surprize interesante pregătite pentru perioada sărbătorilor de iarnă pentru români pe care le vom prezenta în curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI