Anunțul momentului de la Lidl: mare atenție în magazine, români. Se întâmplă o dată pe an

Anunțul momentului de la Lidl: mare atenție în magazine, români. Se întâmplă o dată pe an

LIDL România a făcut un anunț important. LIDL aduce în magazinele sale produsele celor de la Deluxe și iată că o face într-un mod special. LIDL aduce inclusiv produse pentru Crăciun, chiar de la început de noiembrie, pentru toți cei interesați.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, chiar dacă într-un context mai diferit. LIDL te invită să descoperi acum toate surprizele Deluxe pe care ți le-a pregătit din timp.

LIDL România are o selecție destul de riguroasă de produse de la Deluxe pentru Crăciun și nu e vorba despre orice fel de produse care sunt listate de către magazinul online pentru clienți.

Vorbim în principal despre produse gastronomice pe care LIDL România le pune la vânzare. De pe masa de sărbători nu ar trebui să lipsească carnea de orice fel. Astfel, la LIDL ai carne tocată de porc la 15 lei kilogramul, cârnați de curcan la 14 lei, frigărui cu oaie la 11 lei, dar și piept de pui dezosat la doar un leu suta de grame. De asemenea, mixurile de salate la pungă le găsești la trei lei pe 200 de grame, dar și chefirul la doar 7 lei.

Însa separat de produsele gastronomice, există și alte tipuri de produse non-comestibile care sunt listate de către lanțul de supermarket-uri din țara noastră. Printre ele se numără produsele pentru casă, cum ar fi coșulețe pentru depozitare, huse pentru masa de călcat, umerașe practice și multe altele, la prețuri foarte avantajoase.

LIDL încearcă mereu să le aducă românilor produsele de care au nevoie. Magazinul a împărțit lista de produse Deluxe între cele pentru Crăciun, dar și cele care sunt disponibile pentru această perioadă din an. Produsele Deluxe vor fi disponibile pentru o perioada de timp apoi ele vor reveni în a doua parte a lunii decembrie.

 

Citește și: