E gratis la Digi chiar acum pentru milioane de români: vestea deosebită pentru această perioadă

E gratis la Digi chiar acum pentru milioane de români: vestea deosebită pentru această perioadă

În perioada asta probabil vei vrea să te deconectezi, poate chiar să ai o mică vacanță. Ar trebui să ai însă ceva pe telefonul tău, ceva ce-i gratuit de la Digi | RCS-RDS.

Dacă știi că vei călători, sau vei fi departe de casă, n-ar strică să ai aproape, pentru informare și divertisment, canalele preferate de televiziune. Cum poți face asta? Cu aplicația Digi Online. E oferită gratuit abonaților.

Astfel, dacă ești abonat al Digi | RCS-RDS, ar trebui să începi să folosești aplicația. Sigur ai mai văzut recomandări despre aceasta, sigur ai auzit că e bună la ceva sau la altceva. Uite cel mai mare avantaj: canale TV.

Activezi gratuit Digi Online din contul tău de client și ai acces la peste 75 de canale TV online. Cu aplicația ai șansa să vezi meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 de pe orice dispozitiv. Totodată, în aceeași aplicație ai secțiunea HBO GO unde poți urmări și filmele sau serialele preferate. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive. Iar în cont vezi ce dispozitive sunt conectate.

Cum profiți de oferta Digi | RCS-RDS?

Ca să activezi acest serviciu, intri în contul tău RCS-RDS, accesezi secțiunea Serviciile mele și alegi serviciul. Setezi un nume, o parolă și vei primi un mail. Accesezi link-ul din mail și gata ești pregătit de vizionare.

E bine să mai ții cont de ceva. Compania vrea să folosească aplicația și ca o alternativă, uneori, la marile servicii de streaming. Astfel, uneori, poți prinde în aplicație și diverse filme sau seriale speciale. De exemplu, în martie, compania a difuzat producția Numele Trandafirului. Serialul a fost accesibil astfel în premieră digital națională, înainte de-a intra în televiziunea clasică. AMC l-a distribuit în premieră națională la TV la o lună distanță. Și, dacă tot e gratuită, de ce să n-o activezi?

Totodată, compania are diverse noutăți și pentru pasionații de sport, cum a fost în august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: