12 aug. 2020 | 11:27

Anunț de ultimă oră de la Digi | RCS-RDS: e gratis pentru toți clienții. Cum profiți de ofertă?

CHESTII
Anunț de ultimă oră de la Digi | RCS-RDS: e gratis pentru toți clienții. Cum profiți de ofertă?

Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț deosebit pentru clienți, dar mai ales pentru iubitorii fotbalului. Și vestea mai bună: e totul gratuit.

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat o ofertă deosebită pentru august. După ce-a vândut telefoane la prețuri mici, dar și abonamente cu reducere, acum compania mizeaza pe aplicația pe care o are, dar și pe pasiunea românilor pentru fotbal.

„August- lună de fotbal! Campionatele UEFA Champions League și UEFA Europa League se văd și în deplasare. Oriunde te-ai afla, activează-ți Digi Online și vezi toate meciurile din fazele finale ÎN DIRECT pe Digi Sport”
Digi | RCS-RDS într-un mesaj pe Facebook

digi rcs-rds ofertaa

Practic, activezi Digi Online, gratuit, și ai acces la conținutul care îți place.

Cum folosești aplicația de la Digi | RCS-RDS

Independent de anunțul de acum, ideea de-a folosi această aplicație e că poți avea acces la canale TV favorite oriunde ai fi. Astfel, cu aplicația dedicată pentru Android sau iPhone, sau prin site-ul digionline.ro, vezi peste 75 de canale TV oriunde ai fi în România, inclusiv Digi Sport, Eurosport, Digi24 sau HBO. Poți chiar să dai semnalul din telefon direct pe televizor, prin Chromecast, de exemplu.

Ca să activezi acest serviciu, intri în contul tău RCS-RDS, accesezi secțiunea Serviciile mele și alegi serviciul. Setezi un nume, o parolă și vei primi un mail. Accesezi link-ul din mail și gata ești pregătit de vizionare.

E bine să mai ții cont de ceva. Compania vrea să folosească aplicația și ca o alternativă, uneori, la marile servicii de streaming. Astfel, uneori, poți prinde în aplicație și diverse filme sau seriale speciale. De exemplu, în martie, compania a difuzat producția Numele Trandafirului. Serialul a fost accesibil astfel în premieră digital națională, înainte de-a intra în televiziunea clasică. AMC l-a distribuit în premieră națională la TV la o lună distanță. Și, dacă tot e gratuită, de ce să n-o activezi?