Dacia care te lasă fără cuvinte: Duster spulberă concurența. Uiți și de Jeep cu așa ceva

Dacia care te lasă fără cuvinte: Duster spulberă concurența. Uiți și de Jeep cu așa ceva

Dacia Duster are un preț onest pentru un SUV de tipul lui. Dar cum ar fi să bagi ceva bani în el și să-l faci și mai tare? Cineva chiar a făcut asta și i-a ieșit o bijuterie pe patru roți.

Dacă iei una dintre cele mai bune versiuni de Duster, te alegi cu o mașină 4×4, cu motor de 150 CP și cu un SUV potrivit pentru majoritatea drumurilor. Dar acum Duster a fost transformat total de cei de la Prior Design și arată într-un mare fel.

dacia duster concept 2

dacia duster concept

Demersul acesta te face să uiți de mașinile „cuminți” ale Dacia și Renault și să speri la mai mult de la mașina ta. Totul începe de la caroserie: e mai agresivă, cu un design în care se confundă elementele de off road cu cele de mașină premium. Apoi, anvelopele au fost înlocuite cu unele excelente pentru terenul accidentat, înzăpezit sau chiar plin de gropi.

Unde mai pui că această mașină a primit și un portbagaj suplimentar, fix deasupra mașinii, ca să cari orice.

De la concept la cea mai tare Dacia

Compania germană Prior Design a venit cu propria viziune asupra acestui model de Duster. Nici nu prea mai contează că e vorba doar de o simplă randare digitală pentru că asta poate servi chiar și așa drept sursă de inspirație.

Cu cât apar mai multe astfel de mașini, cum e cazul și cu ce fac cei de la AutoK9, Dacia poate fi motivată să facă niște modele ceva mai interesante. În prezent, Stepway și Duster sunt modelele care se califică cel mai ușor să fie cu adevărat premium.

Dacă vrei și mai mult, poți pune șenile pe Duster. Poate fi folosit în agricultură, armată, dar şi industria hotelieră. Se poate merge cu el pe zăpadă, prin noroi sau nisip. Partea și mai bună e că roțile pot fi schimbate cu șenile și viceversa, ceea ce îl face modular și extinde capabilitățile. Roțile pot fi montate în în aproximativ o oră. Sistemul cu șenile e gândit pentru modelul 4×4 și costă aproximativ 10.700 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: