Cea mai creativă metodă de a susține un concert live în pandemie

Cea mai creativă metodă de a susține un concert live în pandemie

Pandemia care a afectat întreg globul ne-a pus la încercare imaginația și ideile originale. Ca să nu dea faliment și să păstreze, în același timp, măsurile de prevenire a infectării cu virusul, multe business-uri s-au adaptat situației. Unul dintre cele mai afectate domenii a fost cel al entertainment-ului. Astfel, un concert s-a desfășurat în cel mai incredibil mod.

Concertele s-au interzis sau au fost constrânse de anumite reguli peste tot. Trupele au încercat să bucure oamenii prin variante unele mai inovative decât altele. Astfel, trupa rock The Flaming Lips a susținut un concert în Oklahoma City, unde toată lumea, inclusiv publicul și interpreții, a fost sigilată în propria sa bulă de plastic.

Este cu siguranță neobișnuit și pare genul de lucru cu care nu prea poți să te obișnuiești imediat în timpul unui concert. Dar, după cum spune NME, bulele sunt un mod creativ de a susține un concert în timpul pandemiei COVID-19 fără a pune pe toată lumea de acolo în pericol grav.

 

 

View this post on Instagram

 

Yessss!!! Last night at @criterionokc !!! Thank you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5) on

În clip poți observa cum solistul Wayne Coyne cântă pentru o mulțime de spectatori, la concert, care uneori încearcă să danseze, dar par în mare parte confuzi  și parcă nu știu ce să facă cu corpurile lor.

 

View this post on Instagram

 

Yesssssss!!! Thsnk you everyone for helping !!!!!

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5) on

„Cred că acesta este un fel de dilemă în care ne aflăm toți. Oare va reveni totul la normalitate, cum era înainte, sau va trebui să ne adaptăm și să ne schimbăm stilul de distracție? Cum arată viitorul? Care este viitorul muzicii live? Cum vom susține un concert?”, a declarat Coyne pentru BrooklynVegan despre show.

Flaming Lips sugerează că bulele – despre care Coyne spune că îi dau suficient aer pentru câteva ore – ar putea fi o modalitate de a readuce industria muzicii live pe drumul cel bun.

Deși bulele sunt o măsură bună de siguranță a coronavirusului pentru benzile care își permit să umple un loc cu bule închise ermetic, este greu de imaginat cum ar putea să se descurce locurile și artiștii mai mici.

Citește și: