Asigurarea de care ai nevoie pe timpul pandemiei: de ce te-ar putea scăpa de stres

Asigurarea de care ai nevoie pe timpul pandemiei: de ce te-ar putea scăpa de stres

Companiile de asigurări s-au adaptat vremurilor pe care le traversăm și caută să vină cu produse noi pentru clienți. O asigurare de acest fel te-ar putea scăpa de multe griji.

Companiile de asigurări vin cu soluții adaptate vremurilor. E o perioadă de concedii și mulți au fost obligați să-și anuleze vacanța din cauza pandemiei. Și nu toți aveau asigurări de tip storno, care să-i asigure că-și primesc banii înapoi în cazul în care-și anulează vacanțele din orice motiv.

Acum, companiile de profil vin fix cu un astfel de produs: o nouă asigurare de tip storno, care returnează valoarea cheltuielilor efectuate cu vacanțele, deplasările și experiențele plănuite pe teritoriul țării noastre. Principalul beneficiu e că acoperă fix riscurile legate de noul tip de virus.

Asigurarea care te scapă de stres pe perioada pandemiei

Una dintre companiile de asigurări a venit cu asigurarea „RambursOrice”, care e disponibilă la vânzare 100% online și acoperă inclusiv riscul diagnosticării cu SARS-CoV-2.

Produsul poate fi activat pentru cheltuielile aferente călătoriilor (bilete de avion, citybreak, sejur, tabăra / excursie, delegație), evenimentelor (concerte, spectacole, teatru, cursuri, conferințe), dar și experiențelor (bilete spa & beauty/ relaxare, bilete pentru parcuri de aventură, hobby-uri, food & drink), independent de pachetul achiziționat.

„Eurolife FFH lansează astăzi un produs nou pentru piață locală, care sperăm să fie bine primit de către români. RambursOrice răspunde unei nevoi existente: aceea de a-ți putea recupera banii atunci când ceva neprevăzut îți schimbă planurile și nu mai poți pleca în vacanță, participa la concert sau nu îți mai poți trimite copilul în tabăra. Sunt situații reale, din viață reală, cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, și pentru care acum, mai mult că oricând, avem nevoie de o protecție a sumelor investite”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH.

Asigurarea protejează investiția în rezervarea făcută (cheltuieli cu cazare și transport sau penalități în caz de amânare sau reprogramare), dacă din motive obiective, inclusiv diagonisticare cu SarsCov-2, beneficiarul asigurării nu mai poate da curs planului sau și returnează acestuia 90% din suma cheltuită.

Care sunt riscurile acoperite:

  • evenimente de familie (nașterea unui copil sau nepot al asiguratului pe durata asigurării, cu maxim 7 zile înainte de dată evenimentului, decesul asiguratului sau rudelor apropiate ale acestuia, survenit pe durata asigurării);
  • evenimente materiale (pagube grave produse reședinței principale sau secundare, cu maximum 48 de ore înainte de eveniment / plecarea în călătorie din cauza unor incendii, inundații, cutremur sau alte fenomene naturale; spargeri; vandalism);
  • evenimente medicale (accidente sau îmbolnăviri suferite de asigurat sau de rude de gradul 1 care implică spitalizare, repaos la domiciliu, investigații și tratamente pe o perioada care include dată sau perioada evenimentului), inclusiv acoperire opțională pentru îmbolnăvirea cu SARS-CoV-2.
  •  evenimente neprevăzute (zboruri amânate/întârziate; vehicul care se strică sau este implicat într-un accident în drum spre destinația de călătorie);
  •  greve sau defecțiuni ale transportului în comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) că urmare a unei agresiuni sau prin efracție din domiciliul sau din mașină Asiguratului.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: