Mare atenție la ce se întâmplă în Lidl: de azi e oficial și toate magazinele sunt vizate

Mare atenție la ce se întâmplă în Lidl: de azi e oficial și toate magazinele sunt vizate

Lidl e într-o cursă accelerată în 2020 să ajungă în cât mai multe orașe. În timp ce deschide un nou magazin, în Alba Iulia de data asta, în toate celelalte magazine intrau produse speciale. Iată despre ce e vorba.

Lidl a anunțat că din 5 noiembrie are câteva oferte excepționale pentru toți românii. E vorba, în primul rând, de îmbrăcăminte pentru toată familia. Ai, de exemplu, pantaloni din molton pentru fete și băieți, papuci de casă pentru copii, dar și jeggings termo pentru fete.

Vestea mai mare e însă că Lidl te pregătește și pentru mesele festive de iarnă. Vinde, de exemplu, șervete de masă, patru bucăți, la 30 de lei, față de masă cu napron la 45 de lei, dar și tacâmuri din inox, 24 de piese, la 90 de lei.

Totodată, poți cumpăra accesorii de copt la 10 lei, etajeră din porțelan la 30 de lei, dar și câteva obiecte electrocasnice mici de care sigur ai nevoie.

Produsele la preț mic de la Lidl care îți fac viața mai ușoară în bucătărie

Ai, de exemplu, o friteuză din inox la 300 de lei, dar și un grill Raclette la 149 de lei. Totodată, dacă aveai nevoie de cuțite noi, la Lidl ai un set la 25 de lei, de la Fiskars, iar pentru râșniță de piper sau sare, electrică, prețul e de 30 de lei.

Dat fiind că vorbim de sezonul sărbătorilor, și curățenia e importantă. În această secțiune, Lidl a anunțat că bagă în toate magazinele perie electrică de curățat la 119 lei, husă pentru masă de călcat la 25 de lei, dar și masă de călcat la 80 de lei. Iar când vine vorba de haine, poți cumpăra o perie cu abur la 100 de lei.

Pentru sortarea pantofilor ai un raft extensibil la 75 de lei, iar pentru birou poți cumpăra o lampă LED care costă doar 40 de lei. În fine, că tot e perioadă de înnoire, poți alege și un covor pentru intrare la 25 de lei. Ai toate ofertele aici.

Citește și:
Etichete: