Anunțul momentului de la Lidl: se întâmplă în România în plină criză

Anunțul momentului de la Lidl: se întâmplă în România în plină criză

Lidl continuă dezvoltarea accelerată din România. Un magazin nou va fi deschis pe 5 noiembrie. Și deja are în lucru altele. Dar ce oferă noul magazin și, mai ales, unde e?

Lidl are în construcție un magazin nou în Alba Iulia, pe bulevardul Republiciile. Nu știm încă data la care vor fi finalizate lucrările. Ce se știe însă e că pe 5 noiembrie deschide un magazin nou în același oraș. Acesta e ridicat pe amplasamentul fostei piețe SIFOR. Și e un pic diferit de altele. Clădirea are o conformație particulară, de clădire de birouri P + 2E, cu magazinul situat la parter.

Pe fațada acestuia sunt amplasate mai multe imagini cu clădiri și monumente istorice din Cetatea Alba Carolina. Totodată, accesul auto și pietonal se va face din strada Tudor Vladimirescu. În cadrul proiectului au fost propuse două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta, notează Alba24. Nu în ultimul rând, incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor.

În ceea ce-i privește pe șoferi, sunt 109 locuri de parcare, dintre care 6 pentru persoanele cu dizabilități. Iar clienții trebuie să știe că magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07 – 22 și duminica între orele 8 – 20. Acesta este cel de-al doilea magazin Lidl deschis în Alba Iulia.

Un alt anunț deosebit de la Lidl, făcut recent

La început de noiembrie, Lidl a anunțat că face angajări pe următoarele posturi: vânzător, lucrător în deposit, referent management expansiune, manager proiect construcții expansiune, în orașele: Avrig, județul Sibiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Cristuru Secuiesc, Cugir, Iernut, județul Mureș, Luduș, Negrești-Oaș, județul Satu Mare, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sighetu-Marmației, Sighișoara, Târgu-Mureș, Toplița, județul Harghita, Zalău.

Conform informării oficiale, retailerul oferă majorări salariale garantate annual, tichete de masă în valoare de 15 lei, sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale, tichete cadou oferite cu diferite ocazii, asigurare medicală private, pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei, asigurare de accidente, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl. Poți vedea cât sunt salariile aici.

Citește și:
Etichete: