26 apr. 2019 | 12:55

Cum va arăta sistemul cu trei camere de pe OnePlus 7 Pro

ACTUALITATE
Cum va arăta sistemul cu trei camere de pe OnePlus 7 Pro

Compania chineză va lansa seria OnePlus 7, care va veni cu trei versiuni de telefoane: model standard OnePlus 7, unul Pro și unul Pro 5G.

Ultimul teaser lansat de companie confirmă faptul că modelul Pro va avea, într-adevăr, un sistem compus din trei camere.

Chinezii deja menționaseră numele de OnePlus 7 Pro odată cu anunțul datei de lansare a întregii serii. Totuși, modelul Pro pare să fie mai interesant, după cum o sugerează și numele. Dar compania a oferit acum și un motiv pentru asta.

OnePlus a postat pe Twitter un scurt videoclip de promovare care confirmă zvonurile legate de camerele de pe modelul Pro.

Sistemul ar urma să fie compus dintr-o cameră de 48 MP, (f/1.5), una de 8 MP, cu zoom optic (f/2.4), și o cameră ultra wide de 16 MP (f/2.2), conform BGR.

Ce specificații va mai avea OnePlus 7 Pro

Videoclipul postat de companie nu oferă detalii suplimentare despre telefon. Deși compania nu a confirmat, camera frontală a modelului OnePlus 7 Pro ar fi una de tip pop-up, potrivit zvonurilor.

Totuși, deja cunoaștem câteva alte specificații cu care acesta va veni.

În primul rând, ecranul va fi unul mare. Urmează să aibă o diagonală de 6,7 inch și o rezoluție de 3120 x 1440p.

La interior, OnePlus 7 Pro va veni cu un procesor Snapdragon 855 și cu o memorie RAM de 6 GB pentru varianta cu 128 GB memorie internă. Totuși, poate ajunge la 12 GB RAM pentru versiunea cu 256 GB spațiu de stocare.

Și din punct de vedere al bateriei, telefonul este unul promițător. Bateria va fi una de 4000 mAh și va putea fi încărcată rapid, la 30 de watts.

Lansarea oficială urmează să aibă loc în data de 14 mai. Tot atunci vom primi și detalii despre ce vor putea exact să facă telefoanele din seria OnePlus 7.