10 sept. 2019 | 21:23

iPhone 11 Pro: preț, detalii finale și noutăți. Cum e cel mai puternic iPhone?

FEATURE
iPhone 11 Pro: preț, detalii finale și noutăți. Cum e cel mai puternic iPhone?

Apple a prezentat oficial următoarele telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro și Pro Max. Accentul a fost pus pe performanța foto-video. Totodată, Apple va oferi încărcător rapid în cutie. Și acestea nu sunt toate noutățile de la eveniment.

Livetext din timpul prezentării noului telefon Apple

Rămân în ofertă iPhone 8 la 450 de dolari și iPhone Xr la 600 de dolari. Astfel, Apple se asigură că are telefoane ieftine, dar și unele noi, scumpe.

Preț: iPhone 11 Pro va costa 1.000 de dolari (și mai mult). iPhone 11 Pro Max va începe de la 1.100 dolari. Telefoanele vor fi disponibile din 20 septembrie.

iPhone linie telefoane Apple pret

UPDATE În loc de Jon Ive, designerul care până acum a vorbit despre crearea oricărui iPhone, Apple are un nume nou. Noul telefon e creat din cea mai rezistentă sticlă, finisaj mat, rezistă la apă, rezistă și la căderi și marginea e din inox.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max – cele mai bune telefoane Apple pentru poze, video și nu numai

UPDATE Phil Schiller a atins cel mai sensibil punct: iPhone 11 Pro și nu numai are un ecosistem bogat de aplicații foto-video. Așa că pe scenă au discutat despre potențial reprezentantul de la Filmic Pro și regizorul care a realizat Tangerine pe iPhone. Când iPhone nu era atât de bun pe video. Partea și mai bună e că aplicațiile terțe vor avea acces la toate camerele de pe iPhone.

UPDATE Telefonul va fi capabil să analizeze scenele automat. Astfel, stabilește cele mai bune culori și cea mai bună expunere. Totodată, nu e omisă nici partea video. Noile telefoane beneficiază de un editor de video mai bun ca niciodată. Adică, a introdus funcții din iMovie direct în aplicația galeriei foto. Are și font pentru cameră: SF Camera.

Camera foto iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max

UPDATE Apple va lansa o actualizare pentru noile telefoane. Detaliile sunt mai jos

Deep Fusion va captura poze mai luminoase ca oricând. După discursul lung despre inteligență artificială și cât de bun e A13 Bionic la faza asta, Apple susține că prin Deep Fusion telefonul face nouă poze: patru înainte, patru după, o poză principală. Și surprinde detalii până acum imposibil de capturat cu un iPhone. Nigh Mode cum trebuie? Posibil. Cea mai tare funcție? Cu siguranță.

UPDATE iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au următoarele camere pe spate: 12 MP cu unghi normal de cuprindere, 12 MP ultrawide și 12 MP telefoto. Apple încă nu trece la un zoom optic mai mare de 2x. Dar s-a lăudat că poți schimba foarte ușor între moduri. Pe scenă, Phil Schiller, director de marketing la Apple, a prezentat pozele mai multor fotografi trase cu iPhone 11 Pro.

camera iphone 11 pro si iphone 11 pro max

UPDATE iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au un procesor care-i cu 20% mai eficient și cu 40% consum redus pe GPU. iPhone 11 Pro rezistă cu 4 ore mai mult decât iPhone Xs. iPhone 11 Pro Max rezistă cu 5 ore mai mult decât iPhone Xs Max. Și Apple oferă un încărcător rapid în cutie.

UPDATE Apple susține că ecranul de pe iPhone 11 Pro se numește Super Retina XDR. E ca pe ecranul lansat împreună cu Mac Pro. Procesorul este A13 Bionic. Apoi a vorbit destul de mult despre ce hardware are și cum aplicațiile bazate pe inteligență artificială sunt excelente. Practic, Apple a vorbit pentru profesioniști.

iPhone 11 Pro lansare Apple

UPDATE iPhone 11 Pro e disponibil în finisaj mat. Sunt câteva nuanțe de culoare: verde, space gray, argintiu și auriu. Telefoanele au 6,5 inci și 5,8 inci. Conform Apple, e un panou OLED nou pentru ecran. Mai bun ca niciodată, evident. Are contrast de două milioane la 1. Și 1.200 de niți luminozitate, ceea ce e imens. Și e cu 15% mai eficient la consum.

UPDATE – Tim Cook a introdus iPhone 11 Pro. Cu un video, evident. Are trei camere foto. Și se numește Pro.

iPhone 11 a fost introdus drept alternativa la iPhone Xr

UPDATE – iPhone 11 va costa 700 de dolari. E mai puțin decât ne așteptam.

UPDATE –  Conform Apple, iPhone 11 are autonomie mai bună decât iPhone Xr. Cu o oră. Orice ar însemna asta. Altfel, un telefon așa cum te-ai aștepta, nimic ieșit din comun.

iPhone 11 lansare specificatii

UPDATE – Conform Apple, iPhone 11 are cel mai rapid procesor pus vreodată într-un telefon. Se numește A13 Bionic. Vestea și mai bună e că sistemul Face ID a fost îmbunătățit. După cum vezi în poza de mai jos, iPhone 11 e comparat cu iPhone Xr. Așa că e clar ce înlocuiește acest telefon. Totodată, are cel mai bun GPU. Dat fiind că acum avem Apple Arcade pentru jocuri, e evident de ce.

UPDATE – Camera ultrawide poate să ofere și zoom 2x, optic. E un truc interesant făcut de Apple aici.

UPDATE  – Apple se laudă că iPhone 11 produce cele mai bune videouri pe care le ai dintr-un telefon. Totodată, camera de selfie e de 12 MP. Și ceva slowfies, adică selfies video în slow-motion.

iPhone 11 versus iPhone Xr procesor a13 bionic lansare

UPDATE – Există câteva noutăți în aplicația camerei. Și vestea bună e că există un night mode. E activat automat când nu e suficientă lumină. Din demoul realizat de Apple pentru iPhone 11, nu-i comparabil cu Pixel, dar ar putea fi comparabil cu Samsung Galaxy S10.

UPDATE – iPhone 11 are două camere de 12 MP: unghi clasic și ultrawide. E ca Samsung Galaxy S10e. La cât de repede trece Apple prin această prezentare, e clar că e cel mai ieftin și mai lipsit de importanță iPhone. Are însă ecran de 6,1 inci.

iPhone 11 camere foto

UPDATE  – Tim Cook a spus ca iPhone are 99% satisfacție în rândul cliențiloriPhone 11 va fi disponibil în mai multe culori. Ține cont că e vorba de versiunea de bază.

UPDATE – Lansarea iPhone 11 a pornit cu un video. iPhone 11 simplu are două camere, așa cum se vehicula. Marginile sunt la fel de groase.

UPDATE  – Tim Cook a pornit, în sfârșit, discuția despre iPhone 11.

iPhone 11 lansare modele

Apple Watch și demersul Apple de-a afla cât de sănătos ești

Noul Watch are și busolă. În caz că simțeai nevoia. Totodată, poți suna la serviciile de urgență, fără iPhone, apăsând pe butonul din lateral. Și e valabil în numeroase țări.

Stan Ng a prezentat noua generație de Apple Watch. Înainte de toate, are un ecran Always On. Astfel, nu mai trebuie activat ca să vezi ora. Retina Display și acesta. Tehnologia a fost folosită în trecut de Samsung, Nokia și nu numai pe telefoane. Acum Apple o pune pe ceas. Ecranul este LTPO.

Apple Watch 5

Cook a vorbit despre cercetările în domeniul sănătății pe care reușește să le facă prin Watch. De la Watch 4, Apple a introdus un senzor EKG. Acum, are aplicații noi. Una e pentru auz. Măsoară sunetele din jur și îți poate spune dacă ai o problemă. Sau te avertizează când e ceva grav. A doua aplicație e pentru femei, care măsoară ciclul menstrual. Nu în ultimul rând, va monitoriza sănătatea cardiacă. Pentru fiecare demers, are diverși parteneri.

Poveștile pe care Apple le-a colectat despre Watch sunt destul de impresionante. Probabil că orice smartwatch face același lucru, dar măcar Apple prezintă mai frumos utilitatea. În special când e vorba de salvat vieți.

Apple Watch Tim Cook lansare iPhone 11

Tim Cook a vorbit despre Apple Watch. Directorul Apple a spus că face diferența în numeroase țări. A vorbit despre ce impact profund are asupra oamenilor și a vieții acestora.

Tableta clasică de la Apple are ecran mai mare. iPad de 10,2 inci

E o tabletă creată fix pentru oamenii care vor o tabletă iPad mai ieftină. Are un design similar atât cu modele vechi, cât și cu ceea ce e linia Pro. Marginile laterale sunt mai înguste, cele de sus și de jos au rămas cam late.

Jozwiak și-a început discursul cu o referire la clasicul iPad. Așa că a înlocuit tableta clasică cu una de generație nouă. A șaptea generație de iPad preia designul de la iPad Pro. A trecut la ecran de 10,2 inci Retina. Are un procesor A10 Fusion, ceea ce înseamnă că-i de două ori mai rapidă decât un PC de top. Orice ar însemna de top pentru Apple.

iPad clasic

Greg Jozwiak a vorbit despre noua tabletă iPad.

A durat 20 de minute ca Tim Cook să ajungă să vorbească despre iPad. Da, încă are tablete și le împinge să devină computere ultraportabile.

Apple TV+: pe iPhone 11 vei avea un an de abonament gratis

Orice iPhone, iPad, iPod Touch cumpărate de acum înainte vine cu un an gratis de Apple TV+. Astfel, compania are un avantaj în fața altor servicii de streaming.

Tim Cook a spus că are câteva show-uri exclusive. Apple TV+ promite cele mai bune comedii, filme și conținut pentru copii. Serviciul va fi lansat pe 1 noiembrie.

Apple TV+ va fi disponibil în peste 100 de țări. Va costa 5 dolari pe lună. 

Cook a spus că trailerele pentru aceste show-uri au fost văzute de peste 100 de milioane de ori. Iar See e al patrulea titlu. La eveniment a fost prezentat și trailerul pentru acesta. Actorul din Aquaman e personaj principal aici.

Apple TV+, după cum a spus Tim Cook, e să îți aducă cele mai bune povești de la cele mai luminate minți. Probabil că fiecare serviciu de streaming vrea asta. Dar mai contează să și livreze. For All Mankind, Dickinson și The Morning Show au fost prezentate ca primele trei titluri însemnate. Au deja trailere.

App Store Arcade – jocuri pe bază de abonament pentru iPhone 11 și nu numai

Compania a prezentat o colecție impresionantă de parteneri care vor publica în Arcade. Din 19 septembrie vei putea folosi serviciul. În peste 150 de țări și vor fi sute de jocuri disponibile. Probabil că era nevoie de așa ceva.

App Store Arcade costă 5 dolari pe lună. O lună e gratuit să încerci.

Prezentarea Arcade și a jocurilor arată, mai mult ca niciodată, că Apple vrea să cumperi serviciile sale. Așa că iPhone 11 e mai mult ca oricând o unealtă. În videoul de la începutul evenimentul a arătat și Apple TV+.

Discuția despre Arcade a dus la jocul Frogger, prezentat pe iPad. Nimic ieșit din comun. Apple mereu trage de timp înainte să prezinte un nou iPhone.

App Store Arcade iPhone 11

Apple a vorbit și despre Arcade, serviciul pe bază de abonament prin care ai acces la jocuri din App Store pentru care, în mod normal, ai plăti. Google vrea să facă așa ceva cu Play Pass.

Apple a pornit evenimentul cu un video animat în care a trecut prin toate produsele lansate de-a lungul timpului. Tim Cook, directorul Apple, a deschis prezentarea.

Evenimentul Apple a început oficial. Sunt așteptate trei versiuni de iPhone 11, dar și un Apple Watch nou. Totodată, vor fi mai multe informații despre iOS 13, dar și despre ce schimbări mai face Apple cu serviciile sale. În perioada asta trebuie să lanseze și Apple TV+. Acest serviciu de streaming video concurează direct cu Netflix și alte servicii similare.


Informații publicate înainte de începerea evenimentului pentru iPhone 11

Apple pregătește telefoanele pentru următorul an. Camerele vor fi mai bune, ecranele de asemenea, iar sistemul de operare a fost prezentat în vară. Sunt așteptate trei versiuni ale noului telefon.

iPhone 11 va fi prezentat la sediul Apple din San Francisco . Totuși, pentru că nu toată lumea ajunge acolo, există un live video pentru lansare iPhone 11. Îl poți urmări live în acest text, începând cu ora 20, sau poți folosi una dintre sursele puse la dispoziție de Apple.

Live video lansare iPhone 11: unde vezi evenimentul Apple

Evenimentul pentru iPhone 11 va începe la ora 20 (ora României). La sediul Apple din Statele Unite ale Americii, asta înseamnă dimineața. Calendarul companiei a fost respectat până acum în detaliu, inclusiv lansarea în prima jumătate a lunii septembrie.

Live video lansare iPhone 11 va fi disponibil via Safari, pe MacBook sau iMac, sau via Edge pe Windows 10. Dacă vrei să urmărești așa, Apple a pus la dispoziție o pagină dedicată.

Pe Windows sau Linux, transmisiunea live de la lansarea iPhone 11 va funcționa și pe Chrome, și pe Firefox. Totodată, poți folosi Safari pe iPhone, iPad, iPod Touch cu iOS 10 sau mai nou. Sigur, dacă ai Apple TV, funcționează și pe Apple TV.

Noul iPhone va fi cu live video online pe YouTube

Pentru prima dată, Apple transmite live video lansare iPhone 11 pe YouTube. Astfel, e suficient să setezi un reminder și să urmărești acolo. Funcționează pe toate dispozitivele și este același feed de live stream ca pe Safari sau Edge.

Odată ce evenimentul Apple va fi încheiat, compania va anunța perioada de precomandă, dar și când telefoanele vor fi în magazine. Prețurile nu vor fi mai mici decât în trecut, ceea ce era de așteptat. Cel mai ieftin iPhone 11 va fi însă sub 1.000 de dolari (estimările sunt că va costa mai puțin de 800 de dolari).

Ce preț va avea iPhone 11, conform informațiile de până acum

iPhone 11 specificatii inainte de lansare

Prețuri și specificații pentru noile telefoane. Toate sunt neoficiale

La început de septembrie au fost dezvăluite și prețurile pentru noile telefoane. Astfel, denumirile ar fi acestea: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Cel din urmă, după cum îi zice și numele, va fi cel mai mare și cel mai performant.

  • iPhone 11 – prețul ar începe de la 750 de dolari
  • iPhone 11 Pro – prețul ar începe de la 1.000 de dolari
  • iPhone 11 Pro Max – prețul ar începe de la 1.100 de dolari

Când vine vorba de prețul pentru România, te poți aștepta ca cel mai ieftin să fie 4.000 de lei. Cel mai scump se va apropia de 6.000 de lei. Vom afla mai multe după live video lansare iPhone 11.

Vestea mai bună, pentru modelele Pro, e că spațiul de stocare ar începe de la 128 GB. Apple ar oferi și variante cu 512 GB spațiu de stocare, iar modelele Pro ar avea și 6 GB memorie RAM, alături de procesorul A13 Bionic.

Cea mai mare schimbare, și vizibilă, e la departamentul foto-video. O vom descoperi în live video lansare iPhone 11. Astfel, cele mai bune modele vor avea trei camere foto, eventual cu una ultrawide ca noutate absolută. În ceea ce privește bateria, nu te aștepta la minuni. Pro Max ar avea un acumulator de 3.500 mAh pentru un ecran de 6,5 inci OLED.

Chiar dacă rezoluția senzorilor foto a rămas la 12 MP, e foarte probabil ca Apple să pună unii mai buni, eventual mai mari. Asta ar însemna poze mai bune în condiții proaste de luminozitate, dar și o aplicație mai bună pentru camera foto. Totodată, sunt așteptate noutăți și pe partea de video, eventual cu mai mult control.

Samsung și Huawei oferă deja un control manual mai bun în aplicația camerei. Te poți aștepta la aplicații noi de realitate augmentată.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele