Primele poze realizate cu OnePlus 7 Pro au apărut pe Internet

Primele poze realizate cu OnePlus 7 Pro au apărut pe Internet

OnePlus 7 este programat să fie lansat pe 14 mai. Acum, avem și câteva imagini menite să ne arate cât de bune sunt fotografiile realizate cu telefonul.

Înainte de lansare, cei de la Wired au avut șansa să se „joace” cu un model de pre-producție a lui OnePlus 7 Pro pentru a vedea cât de bună este camera.

OnePlus 7 Pro are trei camere foto pe spate, iar una dintre ele va fi capabilă de un zoom optic 3x. Modelul anterior, OnePlus 6T, era capabil de un zoom optic 2x. Deci acestă nouă variantă are un avantaj mic asupra lui 6T. Cei de la Wired notează că astfel de fotografii au destul de multe detalii în imagine și că pozele nu sunt procesate prea mult. Celelalte două camere foto nu au fost dezvăluite oficial, dar se crede că este vorba de una normală de 40 MP și o alta ultra wide.

f1
Cam așa arată o fotografie realizată OnePlus 7 Pro cu zoom optic 3x

De asemenea, a fost lăudat modul HDR și cât de bune sunt clipurile video capturate la un zoom de 3x. Ei cred că OnePlus 7 Pro are o șansă să concureze cu telefoanele de top, însă nu ar fi capabil să le învingă. Astfel, articolul Wired ne face să credem Huawei P30 Pro sau Samsung S10 Plus au încă un avantaj asupra noului telefon pregătit de chinezii de la OnePlus.

Totuși, trebuie precizat că OnePlus 7 Pro ar putea fi cu câteva sute de dolari mai ieftin decât alte modele de top.

Un exemplu de fotografie de noapte

Ce mai aduce în plus OnePlus 7 Pro

Per total, fotografiile realizate de OnePlus 7 tind să fie mai naturale și mai realiste decât cele realizate de modelele anterioare OnePlus. Vom vedea dacă ce oferă camera este îndeajuns de mult pentru ca telefonul să devină o alternativă viabilă pentru alte telefoane Android de top.

Ca să crească așteptările și mai mult, cei de la OnePlus au dezvăluit că ecranul modelului OnePlus 7 Pro a obținut cea mai mare notă de la organizația DisplayMate, A+. Rezultatul complet al analizei va fi dezvăluit în ziua de lansare a telefoanelor, pe 14 mai.

Samsung Galaxy S10 a obținut aceeași notă mare din partea DisplayMate și nu este surprinzător ca și OnePlus să obțină acestă notă mai ales că se zvonește că panoul telefonului este unul de la Samsung. Un alt element care ar fi putut influența acestă notă este faptul că telefonul are o rată de refresh de 90 Hz.

Este de așteptat să vedem OnePlus 7, OnePlus 7 Pro și OnePlus 7 Pro 5G.

Citește și:
Sursa: Wired