Cât vor costa OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro, telefoanele de top ale chinezilor

Cât vor costa OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro, telefoanele de top ale chinezilor

Dacă te gândeai să cumperi un OnePlus 7 sau fratele său mai deștept, OnePlus 7 Pro, te vei bucura să afli că sunt mai ieftine decât Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro.

Pentru prima oară în istoria companiei, cei de la OnePlus își vor lansa telefonul de top în două variante. Această practică a fost folosită deja de alți câțiva giganți din industrie, deci nu reprezintă neapărat o revelație majoră. În orice caz, peste câteva săptămâni, vom discuta despre OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro. 

Versiunea Pro de OnePlus, la fel ca în cazul Huawei P30, va include câteva upgrade-uri semnificative. În mod previzibil, acele upgrade-uri se vor reflecta într-o diferență de preț, mai mult sau mai puțin semnificativă.

S-au vehiculat de mai multe ori în ultimele săptămâni prețurile de achiziției ale OnePlus. De această dată însă, le avem defalcate pe versiuni și, conform celor de la Android Central, provin dintr-o sursă apropiată de companie. La prima vedere, concluzia este una îngrijorătoare. La fel ca Samsung sau Apple, OnePlus își vinde jucăriile un pic mai scump în 2019.

Dacă zvonurile se confirmă, OnePlus 7 Pro cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB se va comercializa cu 750 de euro. Prețul pentru versiunea de top cu 12GB RAM și 256GB de spațiu sare până la 820 de euro. Versiunea cea mai ieftină va fi dotată cu 6GB RAM și 128GB de memorie pentru aproximativ 700 de euro.

În mod suspect, spre deosebire de alți producători de mobile, OnePlus s-ar putea să ducă în Statele toate versiunile de OnePlus 7 la aceleași prețuri, dar cu sufixul $ la final. Astfel, cu 700$, 750$ și 820$, americanii le vor cumpără semnificativ mai ieftin decât europenii.

Prețurile de mai sus sunt vehiculate pentru OnePlus 7 Pro. Varianta standard de OnePlus 7 se va comercializa în parametrii similari cu actualul OnePlus 6T. Prețul de start va fi de 630 de euro pentru modelul cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB.

Conferința de lansare pentru OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro este programată pentru 14 mai.

Citește și: