10 mai 2018 | 17:00

Tivoli Audio lansează gadgeturi cu design retro pentru audiofili

ACTUALITATE
Tivoli Audio lansează gadgeturi cu design retro pentru audiofili

Lansată în anii 2000, Tivoli Audio este o companie americană care a reușit deja să-și formeze un public dedicat din amatorii de soluții audio ce par vintage. În 2018, aduce aceleași principii de design pe niște produse de actualitate.

Dintr-un punct de vedere, ai putea să asociezi limbajul de design al creațiilor Tivoli Audio cu cele de la Bang & Olufsen. Americanii au deja o experiență destul de vastă când vine vorba de boxe cu conectivitate Wi-Fi sau radiouri inteligente. Până acum însă, respectivele gadgeturi au fost dedicate utilizării în confortul căminului. Prin noua serie de produse, încearcă să atragă amatorii de soluții audio portabile, mai personale, pe care să le iei cu ușurință în deplasare.

În cazul în care conceptul din spate nu era evident, noile produse anunțate de curând de Tivoli Audio sunt create sub brandul Tivoli Go. Momentan, linia de gadgeturi include o boxă Bluetooth portabilă intitulată Andiamo și o pereche de căști Bluetooth complet fără fire cu numele Fonico.

Dacă ai urmărit cu atenție produsele danezilor din gama B&O Play, noua boxă Andiamo din imaginea de mai sus s-ar putea să-ți aducă aminte de Bang & Olufsen Beoplay A1. Banda de piele care învăluie construcția metalică a boxei și funcționează ca mâner andurant are mari șanse să te încânte în momentul în care o ții în mână.

Tivoli Audio Andiamo se va lansa în luna iunie a acestui an la prețul de 200 de dolari. Din păcate, pentru Fonico nu au fost publicate încă imagini de presă. Tivoli promite în schimb că vor fi oferite la 129 de dolari împreună cu o carcasă ce va oferi 9 ore de autonomie în deplasare prin intermediul a două încărcări complete.

Încercând să nu neglijeze fanii produselor sale pentru acasă, aceeași companie a dezvăluit noi membri ai liniei de produse Art. Lista include un CD Player cu conectivitate Wi-Fi ce-ți poate trimite fluxul audio la diverse boxe din casă prin Bluetooth sau Wireless.

Gadgetul respectiv va fi lansat în septembrie împreună cu micuțului Music System Home din imaginea de mai jos. Acesta din urmă va include radio FM, DAB+, CD Player, conectivitate Bluetooth, Wi-Fi și un port Ethernet. O intrare și o ieșire audio stereo vor completa pachetul. Suportul pentru Alexa s-ar putea să încânte amatorii de case inteligente.

Tivoli Audio MSYHomeFront

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele