Beoplay P6 e cea mai nouă boxă de fițe de la Bang & Olufsen

Beoplay P6 e cea mai nouă boxă de fițe de la Bang & Olufsen

În cazul în care îți doreai o boxă Bluetooth pentru deplasări, dar nu erai mulțumit de oferta existentă, Bang & Olufsen tocmai a lansat noua sa creație, Beoplay P6.

Danezii de la Bang & Olufsen și-au creat o tradiție de aproape un secol când vine vorba de realizarea unor soluții audio de top. Acestea incoporează niște tehnologii inovative pe partea de emisie audio, dar devin memorabile mai ales prin intermediul designului original. Singura lor problemă este că nu sunt ieftine.

Niciodată nu au fost și este puțin probabil să se remedieze vreodată această situație. Un televizor de la Bang & Olufsen începe de pe la 15.000 de dolari.

De această dată este vorba de Beoplay P6, cea mai recentă boxă Bluetooth a danezilor, un gadget menit să completeze seria de soluți audio portabile din portofoliu, între Beoplay P2 și A2. Boxa din imaginea de mai sus este realizată aproape integral din aluminiu, cu excepția mânerului din piele naturală menit să creeze un contrast între cele două materiale. Responsabilă de aspectul exterior al boxei este designerul Cecilie Manz.

În privința specificațiilor, cel mai mare atu al boxei de exact un kilogram constă în autonomia de 16 ore, o valoarea cu mult peste media oferită de concurență. Se încarcă până la 100% în doar trei ore printr-un port USB C. Dimensiunile sale sunt 170 x 130 x 68 milimetri.

Per ansamblu, ar trebui să o poți luat cu tine în deplasări, să o ții prinsă de mână sau să o strecori cu ușurință într-o geantă. Funcționează optim între 0 și 40 de grade și rezistă la praf sau atunci când este stropită cu apă (IP54).

Pentru că are are difuzoare pe ambele părți, ar trebui să se audă surprinzător de bine mai ales când este instalată în centrul unei camere. Dacă o conectezi la un iPhone sau Android, te vei bucura de prezența unui microfon omnidirecțional pe suprafața sa.

Funcționează atât pentru apeluri, cât și pentru interacțiunea cu asistenți virtuali. Dacă îți cumpei două boxe Beoplay P6 le poți împerechea wireless pentru o experiență stereo adevărată. Pentru conexiune folosește Bluetooth 4.2.

Noua boxă costă 399 de euro și poate fi achiziționată în culorile alb și negru. Aceasta va putea fi cumpărată începând cu 23 aprilie de la orice reprezentanță a companiei, online sau din magazinele Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: