18 oct. 2018 | 19:06

Simona Halep a primit cadou o supermașină: cât costă și ce marcă e

ACTUALITATE
Simona Halep a primit cadou o supermașină: cât costă și ce marcă e

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore. Chiar și așa, tot va fi premiată cu o mașină sport foarte scumpă.

Simona Halep va fi premiată cu o mașină pentru că a terminat pe prima poziție în clasamentul WTA 2018 (indiferent de rezultatele din cadrul turneului de la Singapore). Și, ca în cazul tuturor campioanelor, organizatorii le premiază cu un Porsche 718 Boxter GTS.

Mașina costă cam 100.000 de euro, consumă enorm (8 litri la suta de kilometri), dar poate atinge o viteză maximă de 290 km/h și ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde.

porsche 718 boxter gts

Simona Halep a primit aproape în fiecare an câte o mașină ca premiu în urma competițiilor. Are aproape un adevărat parc auto.

În 2017, ea a semnat un contract de colaborare prin care a devenit ambasador al Mercedes-Benz România. De 8 martie, Halep a primit cadou din partea companiei un Mercedes AMG SL63, moment care a coincis și cu aniversarea a 50 de ani a modelului respectiv.

porsche 718 boxter gts

Pentru Simona Halep însă tot tenisul rămâne domeniul ei de expertiză. Deși are o adevărată colecție de mașini de lux, campioana nu prea se dă în vânt după șoferie. De fapt, prin 2013, ea povestea că a picat examenul de permis de două ori.

Cea mai mare problemă a avut-o cu teoria. Abia din a treia încercare a luat sala, dar cu 24 de răspunsuri corecte din 26 întrebări. Aparent, la traseu n-a avut probleme (evident) și nici acum nu-și face griji că nu are ce să conducă.

porsche 718 boxter gts

Simona Halep are 27 de ani și în 2018 este liderul în ierarhia WTA. A anunțat oficial că s-a retras din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore, dar tot a mers până acolo pentru a accepta premiul.

porsche 718 boxter gts

„Decizia a fost dificilă. Este întotdeauna dificil să mă retrag de la un turneu mare. Dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren Cahill, antrenorul meu, m-a convins că este mai bine să pun sănătatea mai întâi, întotdeauna. Întotdeauna a făcut așa cu mine, de când am început colaborarea.

Și el a fost de acord cu retragerea, că mi-a fost mai ușor să iau decizia. Spatele meu nu este ok, nu m-am antrenat la intensitate maximă în ultimele patru săptămâni, nu sunt gata sa concurez la acest nivel și am încă dureri”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.