Silver & Black, pelicula cu super eroine, a fost anulată de Sony

Silver & Black, pelicula cu super eroine, a fost anulată de Sony

Pe lângă Marvel și DC, Sony are câțiva super eroi în portofoliu, dar se pare că nu toți reușesc să ajungă pe marile ecrane, iar Silver & Black este cel mai recent caz nefericit.

Timp de aproape 15 ani, Sony s-a aflat în posesia unei proprietăți intelectuale foarte profitabile din spectrul super eroilor. Este vorba de Spider-Man. Deși, pe hârtie, Omul Păianjen a fost o creație Marvel, cei de la Sony au fost responsabili de ecranizarea aventurilor sale începând cu filmul din 2002 regizat de Sam Raimi. Pelicula respectivă a reprezentat un succes major pentru studiourile japonezilor, atât în fața criticilor, cât și a publicului larg.

Din păcate, lansarea primului film din Universul Cinematografic Marvel în 2008 a pus pe butuci planurile Sony de a-și realiza propria franciză pe termen lung. Tocmai din acest motiv, japonezii au optat pentru comercializarea lui Spider-Man înapoi către Marvel, particularitate care s-a reflectat în producția lui Spider-Man Homecoming și în includerea super eroului în Captain America Civil War.

În altă ordine de idei însă, Sony se află în continuare în posesia celorlalte personaje pe care le-am văzut în benzile desenate cu Spider-Man. Pornind de la acest context, speră în continuare să creeze un univers cinematografic cu super eroi, chiar dacă omul păianjen lipsește. Primul film din noua franciză va fi Venom cu Tom Hardy în rolul principal, ce urmează să aibă premiera în această toamnă.

Revenind însă la Silver & Black, cele două personaje feminine au jucat un rol destul de important în benzile desenate cu Spider-Man. După Venom, Silver & Black ar fi trebuit să fie al doilea film din viitoarea serie. Din păcate, conform celor de la Deadline, pelicula a fost scoasă din programul Sony pentru următorii ani. Asta nu înseamnă că a fost anulată pentru todeauna, dar a renunțat să mai fie o prioritate și a devenit imposibil să ajungă pe marile ecrane în următorii doi ani. Unul dintre posibilele motive pare să aibă legătură cu faptul că este imposibil de prezis succesul filmului cu Tom Hardy. Abia după ce vor afla încasările pentru Venom, oficialii Sony vor mai lua decizii pentru alte derivate din universul Spider-Man.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: