Lansarea Spider-Man: Homecoming va fi însoțită de o experiență VR spectaculoasă

Ne pregătim de premiera noului film Spider-Man: Homecoming, iar cei de la Sony Pictures lucrează intens la promovarea viitorului titlu.

Universul Cinematic Marvel nu pare să încetineacă prea târziu ritmul lansărilor și, tocmai din acest motiv, s-ar putea să avem în 2017 trei filme produse de studiourile Disney. Primul a fost Guardians of the Galaxy Vol.2, iar în prima săptămână din iulie vom avea parte de Spider-Man Homecoming. Printre alții, acesta va fi produs de Sony Pictures, care a început deja o campanie agresivă de promovare a noului titlu.

În ultimii 20 de ani, am avut parte de trei actori diferiți în trei tentative de a aduce povestea lui Spider-Man pe marile ecrane. Aceasta este însă prima dată când Omul Paianjen este ancorat în Universul Cinematic Marvel. Acesta este și unul dintre motivele pentru care în noul Spider-Man îi vom vedea pe Captain America – Chris Evans și Iron Man – Robert Downey Jr. Acțiunea din noul film se va desfășura la scurt timp după evenimentele din Captain America Civil War. În acest context, Peter Parker va încerca să calculeze o medie între responsabilitățile de elev și cele de super erou ce încearcă să salveze lumea.

Pentru a promova imimenta peliculă, cei de la Sony Pictures se pare că vor lansa pe 30 iunie o experiență VR ce va pune jucătorul în pielea lui Tom Holland, actorul din rolul principal din Homecoming. Pentru a vă face o idee despre respectiva experiență, este suficient să vă uitați la clipul de mai sus, în timp ce download-ul efectiv va fi disponibil gratuit pentru PlayStation VR, HTC Vive și Oculus Rift.

Aceasta este una dintre primele dăți în care studiourile de producție de la Hollywood au luat decizia de a-și promova filmele prin experiențe de realitate virtuală. Daca proiectul va fi încununat de succes, este foarte probabil să devină un obicei de care nu vom mai scăpa.

Alexandru Puiu
17:00 19.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video