Noul trailer la Venom îți crește tensiunea și îți arată fața monstrului

Venom va fi următorul film cu super eroi planificat de Marvel înainte de încheirea acestui an și tocmai a beneficiat de lansarea unui nou trailer.

Venom este un anti-erou foarte interesant care, deși este prezent în foarte multe benzi desenate, nu a ajuns de foarte multe ori pe marile ecrane. Singura se prezență până la această oră a fost în 2007. La momentul respectiv, a fost inamicul lui Spider Man în Spider Man 3 regizat de Sam Raimi. Versiunea respectivă a fost interpretată de Topher Grace, iar dacă vrei să faci o comparație între cele două variante, 2007 versus 2018, este suficient să te uiți la imaginea de mai jos.

Noul Venom îl va avea pe Tom Hardy în rolul principal, un actor care a făcut o treabă foarte bună în trecut când vine vorba de lupta împotriva unor super eroi. După ce a jucat un rol memorabil ca Bane în The Dark Knight Rises, Hardy se pare că se va confrunta cu Spider Man interpretat de Tom Holland.

Pelicula va fi regizată de Ruben Fleischer, responsabil în trecut de Zombieland sau Gangster Squad și pare să aibă un ton destul de întunecat, mai aproape ca gen de un thriller sau horror. Din ce putem desprinde din trailer, întreaga atmosferă nu va avea nici o legătură glumele și cadrele incredibil de colorate din Thor Ragnarok, de exemplu.

Venom va fi o producție Sony. Trailer-ul de mai sus te ajută să-ți faci o opinie clară despre modul în care va fi creat anti-eroul. În clipul original care a apărut în urmă cu câteva luni, nu am văzut decât secvențe din procesul de transformare al personajului lui Hardy în Venom, fără un cadru clar cu rezultatul final.

Noul Venom va avea premiera pe 5 octombrie 2018 și nu se cunosc detalii despre povestea care va fi spusă în cinematografe. Distribuția va fi completată de Michelle Williams, Woody Harrelson și Riz Ahmed.

Venom

Alexandru Puiu
18:30 25.04.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video