Samsung Galaxy S9 în această ediție limitată e distribuit prin Vodafone

Samsung Galaxy S9 în această ediție limitată e distribuit prin Vodafone

Samsung a scos pe piață o ediție limitată de Galaxy S9 și S9 Plus, distribuită doar pentru Vodafone din Olanda. Ediția e personalizată pentru fanii Formula 1.

Samsung a colaborat cu cei de la Red Bull Racing și reprezentantul Vodafone din Olanda pentru a face o surpriză entuziaștilor de curse de Formula 1. Dacă și tu te numeri printre ei, atunci cu sigurnață ai vrea să ai unul dintre noile modele, dar o să fii dezamăgit, pentru că nu-l poți cumpăra chiar așa ușor.

Din punct de vedere tehnic, telefoanele nu au nimic special, sunt aceleași Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, dar poartă emblema Red Bull Ring și vin cu teme speciale, pe care nu le găsești pe internet.

Chiar și pachetul în care îți este livrat este personalizat. Telefonul vine cu un cip NFC care încarcă automat temele Red Bull în momentul în care îl atașezi pe spatele smartphone-ului. De asemenea, primești și imagini de la Grand Prix și înregistrări video ale Ziggo Sport, un canal de sport olandez, precum și calendarul curselor de Formula 1 de anul acesta.

Deși are o cutie personalizată, cele două modele Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au design standard, Midnight Black. Din păcate, această ediție limitată se comercializează doar în magazinele Vodafone din Olanda și e puțin probabil să ajungă și în alte țări din Europa.

În Olanda, Galaxy S9 Red Bull Ring poate fi cumpărat la liber cu 54 de euro sau cu un abonament lunar de 48 de euro. Primești 6GB de date mobile și minute și SMS-uri nelimitate. Varianta Galaxy S9 Plus e disponibilă la liber, la 126 de euro și la un abonament lunar de 51 de euro. Ambele telefoane sunt disponibile în magazinele Vodafone din Olanda până pe 27 aprilie.

Sunt mai multe motive pentru care Samsung a ales modelul Galaxy S9 pentru a fi personalizat cu Formula 1. În primul rând, este cel mai popular model Samsung al momentului și cu siguranță cei care vor să aibă flagshipul gigantului sud-coreean nu ar ezita să-l aleagă pe cel cu insigna Red Bull Ring.

În al doilea rând, Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt modelele de top ale companiei în acest moment. Designul său e, de asemenea, foarte potrivit pentru a fi personalizat, deși, trebuie să recunoaștem, că nu e singurul.