Când se lansează Samsung Galaxy Note 9, conform certificării oficiale

Când se lansează Samsung Galaxy Note 9, conform certificării oficiale

După cum se poate vedea în documentele de pe site-ul FCC, Samsung Galaxy Note 9 a fost certificat de curând pentru comercializare în Statele Unite. Acest proces previzibil are loc în fiecare an, dar, de această dată, s-a desfășurat mai devreme cu o lună.

Nu demult scriam că Samsung nu mai face o treabă foarte bună în a inova în domeniul smartphone-urilor. Această situație evidentă pentru orice pasionat de mobile se reflectă într-o scădere constantă a vânzărilor de telefoane de top. Conform celor mai recente estimări, Samsung Galaxy S9 se vinde mai slab decât terminalul de top al sud-coreenilor lansat în 2012.

Deși este destul de dificil să înțelegem din zvonuri care este fluxul de gânduri de la conducerea companiei sud coreene, certificarea Galaxy Note 9 cu o lună mai devreme decât în 2017, poate fi percepută ca un semn de disperare.

Practic, Samsung își modifică întregul ciclu de lansări programate pe acest an, în speranța că va remedia situația destul de tristă a vânzărilor de Galaxy S9.

Trecând peste aceste detalii, autoritatea americană FCC tocmai a certificat versiunea internațională de Samsung Galaxy Note 9 cu numele de cod SM-N960F. Dacă se respectă nomenclatorul din anii trecuți, SM-N960U ar trebui să fie modelul specific pieței din SUA, dar acela nu a fost menționat în document.

În privința specificațiilor pe care le putem deduce din documentul de certificare, iminentul Galaxy Note 9 va veni cu conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, NFC și MST. Aceasta din urmă este tehnologia folosită pentru facilitarea sistemului Samsung Pay.

Conform speculațiilor din ultimele săptămâni, Samsung Galaxy Note 9 va fi dezvăluit pe 9 august la un eveniment din New York.

Livrările vor începe înainte de finele aceleiași luni. Terminalul ar trebui să fie construit în jurul unui ecran Infinity Display de 6,4 inci cu o rezoluție de 1440 x 2960 pixeli. La interior, va avea un Exynos 9810 sau un Snapdragon 845 cu 6 sau 8GB RAM. Spațiul de stocare va fi între 64GB și 512GB, în funcție de buget. Acumulatorul de 3.850mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile.