Samsung Galaxy J6 este un mid-range pe care îl vei vedea curând

Samsung Galaxy J6 este un mid-range pe care îl vei vedea curând

Samsung Galaxy J6 va fi lansat pe piață curând, dar încă se știu puține specificații posibile despre telefon. Au fost, însă, confirmate țările unde va apărea.

Până acum, circulau doar zvonuri în mediul online și indicii despre planul sud-coreenilor de a lansa și un Galaxy J6. Nu a fost momentan confirmată data exactă a apariției telefonului, dar e cert că acesta va fi lansat pe piață, dar România nu se numără printre norocoși (cum se întâmplă mereu, de altfel).

GSMarena a publicat câteva screenshot-uri cu informațiile, puține ce-i drept, despre noul J6, de pe paginile oficiale regionale. Momentan, au fost dezvăluite doar numerele de model: SM-J600G, pentru India, SM-J6ooF, pentru Ucraina și chiar SM-J600FN pentru vestul Europei. Chiar și dacă ar fi existat un model pentru estul Europei, precis România ar fi fost ultima pe listă, dar facem abstracție de acest lucru.

Capturile foto oferite de sursa citată nu oferă prea multe detalii tehnice despre Galaxy J6, dar se preconizează că vine la pachet cu un display de tip infinity, cu raport aspect de 18:5:9, la o diagonală de 5,6 inci. Mai rar un ecran infinity la o astfel de diagonală. În rest, se mai știe că va avea conector microUSB pentru încărcare și o mufă audio de 3,5 mm și cam astea-s toate detaliile. Sperăm că vor mai apărea și altele în perioada următoare, înainte de a fi lansat oficial.

În mod concret, va fi un telefon cel mult mid-range, ieftin, deci accesibil celor care nu au destui bani sau nu vor să cheltuiască prea mult pentru un telefon. Oricum, gama Samsung Galaxy J a oferit încă de la început telefoane cu performanțe acceptabile. Pentru prețul cuprins între 500 și 1000 de lei, cât costă un J3 și un J5, au oferit chiar specificații mulțumitoare.

Dacă nu îți dorești un telefon din gama de vârf și te-ai săturat de vechiul J5, noul J6 s-ar putea să-ți atragă atenția. Nu ar trebui să ai totuși așteptări prea mari de la el. Cu un procesor Exynos 7870 și o memorie RAM de 2GB, nu va funcționa ca un iPhone X, dar va avea măcar Android 8.0 Oreo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena